Home » Life & Style » Știri mondene » Ce studii are Mihai Bobonete, actor în serialul Las Fierbinți și jurat al emisiunii Românii Au Talent de la Pro TV. Detalii neștiute

Ce studii are Mihai Bobonete, actor în serialul Las Fierbinți și jurat al emisiunii Românii Au Talent de la Pro TV. Detalii neștiute

Alexandru Cazacu / 11.03.2022, 09:38
Ce studii are Mihai Bobonete, actor în serialul Las Fierbinți și jurat al emisiunii Românii Au Talent de la Pro TV. Detalii neștiute

Cu siguranță, majoritatea românilor îl știu Mihai Bobonete, actorul care joacă rolul lui „Bobiță”, în serialul „Las Fierbinți”. Deși este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, nu mulți îi știu povestea. De-a lungul anilor, Mihai a reușit să cucerească inimile a milioane de telespectatori, însă nu studiile l-au ajutat să cunoască celebritatea. Află în rândurile de mai jos, ce studii are Mihai Bobonete, dar și alte detalii importante din viața juratului emisiunii „Românii au talent”.

Ce studii are Mihai Bobonete, îndrăgitul actor din serialul Las Fierbinți

Mihai Bobonete se poate lăuda cu mai multe roluri de succes, fiind un actor foarte apreciat de public. Cu toate acestea, se pare că nu studiile l-au ajutat să ajungă unde este astăzi. Cu ceva timp în urmă, Mihai a făcut dezvăluiri interesante despre studiile sale.

Cel mai probabil, multă lume îl cunoaște pe Mihai Bobonete, mai ales datorită rolului său din serialul „Las Fierbinți”, în care îl joacă pe „Bobiță”. Deși a avut mai multe roluri importante în filme sau seriale de televiziune și a prezentat mai multe emisiuni de succes, juratul de la „Românii au talent” nu are diplomă de actor.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc.

A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, povestea Mihai Bobonete, potrivit libertatea.ro.

Ce studii are actorul Mihai Bobonete
Ce studii are Mihai Bobonete, actor în serialul Las Fierbinți și juratul emisiunii Românii Au Talent

A intrat la două facultăți, însă nu a terminat niciuna

În caz că nu știați deja acest lucru, Mihai Bobonete a început să studieze Actoria, însă a renunțat doar după un an de zile. De asemenea, îndrăgitul actor a făcut a studiat și la Electrotehnică vreme de patru ani, însă nu a terminat nici această facultate.

După cum spune chiar el, decizia de a abandona studiile i-a aparținut, nefiind constrâns de nimeni și nimic. În concluzie, juratul de la „Românii au talent” are liceul la bază, însă „nu se laudă cu asta”.

„Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel. Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent”, a dezvăluit Bobonete pentru sursa citată.

Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, marea lui dragoste. Cei doi sunt împreună de aproape trei decenii și au doi copii, Octavian și Maria.