Home » Life & Style » Știri mondene » Cele mai scunde vedete din România. Andreea Esca și Irina Rimes, pe listă

Cele mai scunde vedete din România. Andreea Esca și Irina Rimes, pe listă

Alexandru Cazacu / 28.04.2022, 14:31

Deși înălțimea unei persoane vine cu avantajele și dezavantajele ei, se dovedește că a fi mic de statură nu este o problemă atât de mare pentru vedetele autohtone. Unele dintre cele mai mari nume din showbizul românesc sunt mici de statură, însă talentul de care dau dovadă este invers proporțional cu înălțimea lor. Haideți să vedem care sunt cele mai scunde vedete din România. Pe listă se află Irina Rimes și Andreea Esca.

Cele mai scunde vedete din România

Pe micile ecrane, vedetele noastre preferate pot părea uneori mai înalte decât sunt în viața reală. Cu toate acestea, o vorbă celebră spune că „ esențele tari se țin în sticluțe mici”, iar acest lucru este valabil și în cazul celor mai mici de statură vedete din țara noastră. În timp ce unele celebrități autohtone sunt complexate de statura lor, altele consideră că acest lucru este un avantaj. Iată care sunt cele mai scunde vedete din România.

Irina Rimes

Fără îndoială, Irina Rimes este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste din țara noastră. În topul cu cele mai scunde vedete din România, celebra cântăreață ocupă locul I. În caz că nu știați, tânăra muziciană are 1,49 metri. Totuși, Irina nu pare să fie deranjată de statura sa și susține că nu a fost niciodată complexată din acest punct de vedere.

„Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime”, a spus Irina pentru Libertatea.

Cele mai scunde vedete din România - Irina Rimes
Cele mai scunde vedete din România – Irina Rimes

Cele mai scunde vedete din România – Andreea Antonescu

Pe locul al doilea în acest clasament se situează o altă îndrăgită cântăreață de la noi, adică Andreea Antonescu. Fosta membră a trupei „Andre” are o înălțime de 1,53 metri, însă se pare că are totuși un complex cu privire la statura sa. Se pare că artista preferă să nu știe ce înălțime are.

„Eu nu m-am măsurat niciodată. Mi-a fost frică. Pur și simplu nu vreau să aflu ce înălțime am. Prima dată am purtat adidași la 22 de ani. Nu am avut curajul până atunci să încalț ceva fără toc. La sală eu merg cu adidași cu talpă înaltă. Este cel mai mare complex al meu”, a declarat Andreea pentru Cancan.

Ami (1,54 metri)

În ceea ce privește cariera sa muzicală, Ami a ajuns la nivel înalt, însă când vine vorba de statură vedeta are câteva complexe. După cum spune chiar îndrăgita cântăreață, în adolescență a avut un mare complex din acest punct de vedere, însă cu timpul și-a dat seama că astfel de lucruri nu sunt cu adevărat importante, potrivit WOWbiz.

Nicole Cherry

Din lista cu cele mai scunde vedete nu lipsește nici Nicole Cherry, având în vedere că artista are doar 1,55 m înălțime. Cu toate acestea, cântăreața se iubește așa cum este, scrie sursa citată.

Cele mai scunde vedete din România – Andreea Esca

Prezentatoarea știrilor Pro TV măsoară 1,62 metri și este mândră de acest lucru. Andreea Esca poate ieși în oraș cu fiica sa, mai ales că se potrivește perfect între adolescente.

„Avantajul de a avea 1.60 m este că pot să ies cu gașca Alexiei fără să bat la ochi….E din puțul gândirii”, a spus Andreea Esca, pe contul său de Instagram.

Inna

Printre cele mai scunde vedete din România se află și Inna. Cu o înălțime de 1,63 m, artista se simte foarte bine în pielea ei și susține că nu are complexe cu privire la statura sa. După cum bine știm, cântăreața arată extrem de bine, iar performanțele sale muzicale sunt la cel mai înalt nivel.