Home » Life & Style » Știri mondene » Ce nume au ales vedetele din afară pentru copiii lor. Au o semnificație aparte

Ce nume au ales vedetele din afară pentru copiii lor. Au o semnificație aparte

Manolică Anca / 27.04.2022, 12:54
Ce nume au ales vedetele din afară pentru copiii lor. Au o semnificație aparte

Când vine vorba de numele copiilor lor, celebritățile au tendința de a-și satisface impulsurile creative mai mult decât un om obișnuit. Totodată, mulți cred că numele ales le va influența personalitatea și viața în general, motiv pentru care această alegere este extrem de dificil de făcut. Iată cele mai ciudate nume alese de vedetele din afară pentru copiii lor.

Semnificația numelor copiilor de vedete din afară

Părinții celebri stabilesc adesea tendințele pentru cele mai noi și mai cool nume de copii. Uneori, aceștia optează pentru nume clasice sau le „reinventează” pe cele vechi, dar, de cele mai multe ori, aleg să vină ci cele mai inedite idei, fiecare cu o semnificație specială. Iată o selecție, potrivit brightside.com:

1. Orlando Bloom and Katy Perry: Daisy

În 2020, Katy Perry și Orlando Bloom i-au urat bun venit fetiței lor, Daisy. Acest nume drăguț, care reprezintă în general floarea, are de asemenea o semnificație aparte pe mămică. Aceasta a spus că, pentru ea, înseamnă puritate.

2. Semnificația numelui copilului lui Halsey și Alev Aydin, Ender

Halsey și iubitul ei, Alev Ayding, i-au dat fiului lor un nume foarte special, Ender Ridley. Ender este un nume care vine din limba turcă și care înseamnă „foarte rar”. În momentul în care Halsey a anunțat nașterea fiului său, a postat pe Instagram o fotografie drăguță cu el, spunând: „Recunoștință. Pentru cea mai „rară” și euforică naștere”.

3. Mandy Moore și Taylor Goldsmith: August

Cu toate că s-a născut în iulie, fiul celor doi se numește August. Motivul pentru care cuplul a decis să îi pună acest nume este că în luna august ea și soțul ei au aflat că vor avea un fiu. În plus, Taylor s-a născut în luna august, iar numele le-a plăcut întotdeauna.

Mandy Moore, alături de August
Mandy Moore, alături de August

4. Grimes și Elon Musk: X Æ A-12

Poate cel mai neobișnuit nume. Semnificația acestuia este la fel de ciudată ca și ortografia sa. După cum a explicat ulterior cântăreața, în matematică, X este variabila necunoscută, Æ este ortografia elfică a lui Ai (dragoste și/sau inteligență artificială), iar A-12 este un precursor al avionului lor preferat.

5. Semnificația numelui copilului lui Kim Kardashian și Kanye West, Chicago

Kim Kardashian și fostul ei soț, Kanye West, sunt cunoscuți pentru numele neobișnuite pe care le-au dat copiilor lor: North, Saint și Psalm. În 2018, cuplul și-a întâmpinat fiica, pe nume Chicago. Se pare că acest nume are o semnificație importantă pentru Kanye. Cântărețul a vrut să aducă un omagiu orașului său natal și regretatei sale mame.

6. Beyoncé și JAY Z: Rumi și Sir Carter

În 2017, Beyoncé și JAY-Z au întâmpinat gemeni adorabili numiți Rumi și Sir Carter. Într-unul dintre interviurile sale, mândrul tată a explicat semnificația numelor lor. „Sir a fost ca și cum, omule, ieși pe poartă. El se poartă așa. Pur și simplu a ieșit, așa, Sir”, a spus el. Iar Rumi a fost numit după poetul persan preferat al cuplului din secolul al XIII-lea, care a scris poezii despre dragoste.

7. Vin Diesel și Paloma Jiménez: Pauline

Motivul pentru care Vin Diesel și Paloma Jiménez și-au numit fiica Pauline este cu adevărat emoționant, deși nu are o semnificație specifică. Actorul a dezvăluit că, prin acest nume, i-a adus un omagiu regretatului său prieten și co-star al seriei Fast and the Furious, Paul Walker.

8. Semnificația numelui copilului Christinei Aguilera și Matt Rutler, Summer Rain

Christina Aguilera și logodnicul ei i-au pus numele fiicei lor Summer Rain, care se traduce în Ploaie de vară. Semnificația din spatele acestui nume este cu adevărat dulce. Aguilera a explicat totul într-un interviu: „Vara este o perioadă în care se răspândește căldura și lumina, în timp ce ploaia spală… reîmprospătează și aduce viață nouă pentru a permite creșterea și noi începuturi”.

9. David și Victoria Beckham: Harper Seven

David și Victoria Beckham i-au dat singurei lor fiice un nume foarte neobișnuit, Harper Seven. După cum a explicat fotbalistul, Harper este un nume englezesc vechi, iubit de cuplu, și este, de asemenea, numele autorului cărții preferate a Victoriei, To Kill A Mockingbird, Harper Lee.

Cât despre Seven, acesta simbolizează perfecțiunea spirituală, cele șapte minuni ale lumii, șapte culori ale curcubeului și este considerat un număr norocos în multe culturi.

10. Ashley Tisdale și Christopher French: Jupiter

Fiica lui Ashley Tisdale și a soțului Christopher French are un nume foarte unic, Jupiter. Motivul pentru care actrița a ales acest nume este extrem de emoționant.

„Mi-am amintit că mama obișnuia să-mi cânte un cântec când eram mică. Când îmi punea colanții. Era ceva de genul: „Mâinile sus! Ajungeți la stele, iată-l pe Jupiter, iată-l pe Marte”. Iar eu m-am gândit: „Jupiter este un nume atât de grozav!””, a spus Ashley.

11. Rupert Grint și Georgia Groome: Wednesday

Starul din Harry Potter, Rupert Grint, și partenera sa, Georgia Groome, au devenit părinți în 2020 și i-au dat fiicei lor numele, Wednesday. Când a vorbit despre semnificația acestuia, Rupert a spus: „Este un nume bun, nu-i așa? Este un nume puternic… Întotdeauna am ezitat să spun că a fost The Addams Family, dar a fost, da, un fel de The Addams Family”.

Rupert Grint
Rupert Grint

12. Semnificația numelui copilului lui Ed Sheeran și Cherry Seaborn, Lyra Antarctica

Semnificația numelui fiicei lui Ed Sheeran și a soției sale Cherry Seaborn este foarte interesantă. Sheeran a recunoscut că au vrut să-i dea copilului lor „un nume care să fie unic, pentru ca ea să fie singura”, și au ajuns la Lyra. În ceea ce privește Antarctica, cuplul l-a ales pentru că au vizitat continentul rece înainte ca soția lui să rămână însărcinată.

13. Gwyneth Paltrow și Chris Martin: Apple

Gwyneth Paltrow și Chris Martin sunt părinții unei fiice pe nume Apple. Alegerea de a-i da acest nume a fost propusă de Chris, iar lui Gwyneth i-a plăcut la nebunie: „Suna atât de drăguț și mi-a evocat o imagine atât de frumoasă, știi. Merele sunt atât de dulci și sunt sănătoase”. Iar noi nu putem să nu fim de acord!