Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, și ce a spus despre sentința primită de aceasta

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, și ce a spus despre sentința primită de aceasta

Manolică Anca / 11.04.2022, 18:01

De mai bine de cinci ani de zile, Elena Udrea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Alexandrov. Cei doi au împreună o fiică, pe Eva Maria. Dacă pe „fosta blondă de la Cotroceni” o cunoaște o țară întreagă, iubitul ei nu este la fel de celebru. Iată cine este, câți ani are și cu ce se ocupă iubitul Elenei Udrea.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Elena Udrea se iubește de aproximativ cinci ani cu Adrian Alexandrov, cel cu care are și o fetiță, pe Eva Maria. Cu toate că între ei există o diferență de vârstă de 13 ani, ea are 48, iar el 35, acest lucru se pare că nu a fost un impediment în povestea de dragoste dintre cei doi. Din contră, el se declară fericit cu alegerea făcută, spunând că are ce învăța de la partenera lui, pentru că are o experiență mare de viață.

Adrian Alexandrov este originar din Tulcea, absolvent al London Academy of Media Film and TV Presenter. În trecut, a cochetat puțin cu lumea modelingului, defilând chiar și în cadrul prezentărilor celebrului designer Cătălin Botezatu. După ce a pus capăt acestui capitol din viața sa, el s-a reorientat devenind steward pentru cei de la Emirates.

Potrivit stirilekanald.ro, el este în prezent broker imobiliar. La finele lui 2017, el și-ar fi extins afacerile, odată cu cumpărarea unei companii imobiliare pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe acest segment. Iar cea care i-a fost sprijin necondiționat a fost nimeni alta decât Elena Udrea.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cuplul s-a cunoscut în anul 2016. Cu toate că se știau din vedere și se mai salutau din când în când pe la sală, totul s-a legat după ceva timp. Întâmplător, ei s-au revăzut la sfârșitul lui iunie 2016, „am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru revista VIVA!

Adrian Alexandrov și Elena Udrea
Adrian Alexandrov și Elena Udrea

Reamintim faptul că fostul ministru al Turismului a plecat din România în Costa Rica în luna februarie a anului 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul Gala Bute. La doar trei săptămâni de la nașterea fetiței, pe 3 octombrie 2018, Elena a fost reținută de Biroul Național Interpol din Costa Rica, fiind eliberată câteva luni mai târziu, în decembrie 2018. S-a reîntors în țară în iulie 2019.

Prima reacție a lui, după ce iubita sa a fost condamnată la 6 ani de închisoare

Joi, 7 aprilie 2022, Elena Udrea a primit decizia finală, fiind condamnată la șase ani de închisoare cu executare. Cu toate acestea, în dimineața aceleiași zile, cu doar câteva ore înainte de dictarea sentinței ea reușea să fugă din țară, prin vama Giurgiu.

Fiindcă polițiștii nu au găsit-o la adresa indicată, ea a fost dată în urmărire generală. Doar că, la scurt timp, ea a fost prinsă și reținută de oamenii legii din țara vecină, când încerca să intre în Grecia. În timp ce Elena Udrea așteaptă decizia instanțelor, iubitul ei a oferit primă reacție publică, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

„Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară! 2018 Costa Rica vă spune ceva?

După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și daca nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil.”, a transmis acesta.

Vezi în galeria foto imaginea cu întregul mesaj scris de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.