Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Engin Akyürek, desemnat cel mai frumos bărbat din lume. L-a depășit pe Johnny Depp. FOTO

Cine este Engin Akyürek, desemnat cel mai frumos bărbat din lume. L-a depășit pe Johnny Depp. FOTO

Toader Mihai / 12.01.2022, 16:32

Engin Akyürek, chipeșul actor care îl interpretează pe Sancar Efeoglu în serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Este, la momentul actual, unul dintre cei mai cunoscuți actori din industria serialelor turcești de succes, fiind idolatrizat de femeile de peste tot. Află mai multe detalii despre superbul actor.

Engin Akyürek a fost ales cel mai frumos bărbat din lume

Viața lui Engin Akyürek a devenit un subiect de mare interes pentru toate femeile, mai ales după ce a fost ales cel mai chipeș bărbat din lume. Grație producțiilor din care a făcut parte de-a lungul timpului, acesta și-a făcut un renume internațional, fiind apreciat și iubit de toată lumea. În cel mai recent sondaj, el a depășit vedete de renume mondial precum Johnny Depp și Adam Lambert.

Actorul poate fi admirat seară de seară în serialul turcesc „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D. Engin Akyüreka interpretează rolul Engin Sancar, fiul unui arendaș care nu a părăsit niciodată satul natal, Muğla. Încă din copilărie a fost îndrăgostit de Nare, interpretată de Nesligan Atagül, fiica unui ambasador turc, dar viața îi pune la multe încercări pe cei doi. Se iubesc extrem de mult, au un copil împreună, dar anumite lucruri îi fac să nu fie împreună.

Sancar și Nare, în serialul Fiica ambasadorului
Sancar și Nare, în serialul Fiica ambasadorului

Cine este Engin Akyurek

Engin Akyürek s-a născut pe data de 12 octombrie 1981, în Ankara, Turcia. Fiind pasionat de istorie, acesta a urmat cursurile Universitatea din Ankara cu această specializare. Însă, participarea la un show de talente i-a schimbat complet destinul. A câștigat competiția, după care a fost remarcat si distribuit într-un rol secundar, dar care l-a propulsat, în serialul „Yabanci Damat”.

Telespectatorii din Romania au avut ocazia să îl vadă pe Engin Akyurek, pentru prima dată, interpretând rolul lui Kerim Ilgaz în serialul de succes „Fatmagul”, difuzat de Kanal D. Rolurile din serialele turcești, din filmele de lung metraj au scos la iveală talentul său actoricesc deosebit, devenind rapid îndrăgit de publicul de pe toate continentele.

I-au fost decernate numeroase distincții la categoria „Cel mai bun actor” în cadrul unor festivaluri importante precum Film Writers Association Awards, Seoul International Drama Awards, Golden Butterfly Awards, Peru Latina Turkish Awards, International İzmir Film Festival, și a fost nominalizat la aceeași categorie în cadrul celebrului International Emmy Awards.

Engin Akyürek, ales cel mai frumos bărbat din lume
Engin Akyürek, ales cel mai frumos bărbat din lume

Pe lângă pasiunile pentru istorie și actorie, Engin Akyurek este și un devorator de literatură. A publicat o carte „Sessizlik” („Tacere”), care a fost foarte apreciată de iubitorii de lectură. Veniturile înregistrate din vânzări au fost donate unor cauze caritabile.

Lucruri neștiute din viața lui Engin Akyürek

  • Engin Akyürek a învățat la aceeași universitate importantă ca și liderul politic Abdullah Ocalan.
  • Familia sa este orifinară din Tercan, Erzincan, unde trăiește o minoritate kurdă.
  • A studiat istoria și dialectele limbii la Universitatea din Ankara, primind expertiză în aceste domenii în anul 2002.
  • Autor al unei cărți și devorator de literatură, Engin Akyürek scrie constant în paginile revistei Kafasina Gore.
  • Averea iubitului actor  se ridică la aproximativ un milion de dolari.
  • Nu este căsătorit, dar se pare că se iubește de ceva timp cu Cansu Dere.
  • Pentru cei care nu îl cunosc încă, Engin Akyürek a jucat în „Dragoste și Bani murdari”, un serial difuzat de Netflix, potrivit life.ro.