Home » Film & Seriale » TOP 5 cele mai bune seriale turcești din toate timpurile. Unele au fost și la Kanal D

TOP 5 cele mai bune seriale turcești din toate timpurile. Unele au fost și la Kanal D

Violeta Badea / 25.06.2021, 10:56

Serialele turcești au cucerit inimile a milioane de telespectatori din România în ultimii ani și au avut un succes fantastic în întreaga lume. Pe cele mai multe dintre acestea le puteți vedea pe Youtube traduse în limba română, dar unele au fost și la Kanal D. Iată un top al celor mai bune seriale turcești din toate timpurile.

TOP 5 cele mai bune seriale turcești din toate timpurile

În ultimii ani, serialele turcești au căpătat tot mai multă amploare și în rândul publicului din țara noastră. Aceste producții vin cu povești fascinante, dar și cu actori neobișnuit de frumoși, care atrag publicul feminin ca un magnet. Serialele turcești și-au câștigat un loc binemeritat în grila celor de la Kanal D, fiindcă s-au înregistrat audințe destul de mari în intervalul orar în care aceste producții au fost difuzate. Dacă ești curios să urmărești acest gen, atunci venim în ajutorul tău cu un top al celor mai bune seriale turcești din toate timpurile.

1. Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii

Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii
Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii

Suleyman Magnificul este un serial istoric turcesc extrem de apreciat de publicul din România. Această producție a ținut cu sufletul la gură mii de români, care au fost curioși să afle poveștile fascinante din viața sultanului Suleyman Magnificul. Producția prezintă în detaliu elementele de cultură de la acea vreme și intrigile politice.

Acțiunea serialui se desfășoară în secolul al XVI-lea și povestea reușește să te întoarcă în timp datorită costumelor pe care le poartă personajele. Acestea sunt concepute după moda de la acea vreme. Astfel, te poți bucura de rochiile și bijuteriile excentrice ale femeilor din haremul sultanului sau de vestimentația bărbaților de la Curte. Serialul a fost difuzat pe Kanal D și a înregistrat audiențe record, dar îl poți găsi și pe Youtube. Nu trebuie să-l ratezi!

2. Afili Aşk (Dragoste Stelară)

Dacă ești un fan al filmelor romantice, atunci nu ar trebui să pierzi șansa de a urmări acest serial siropos turcesc. Dragostea stelară a fost declarat cel mai bun serial al anului 2019. În această producție o vei putea vedea pe frumoasa actriță Burcu Özberk, fiind personajul principal feminin.

Binînțeles că și doamnele sau domnișoarele vor avea ce să admire. Chipeșul Caglar Ertugrul interpretează rolul unui bărbat bogat, Kerem. Cei doi vor ajung să se căsătorească în serial, iar mai departe te vom lăsa să descoperi singur. Tot ceea ce îți mai putem spune e că cele două personaje sunt sensibile și haioase, în același timp. Serialul acesta extraordinar poate fi urmărit pe mai multe site-uri cu filme turcești.

3. Legea Familiei

Legea Familiei
Legea Familiei

Un alt serial turcesc de top este Legea Familei. Această producție a avut încasări de peste 58 de milioane lire turcești, iar peste șase mii de utilizatori au oferit nota mai mare de 7 serialului. Legea familie prezintă viața unei familii celebre de mafioți, Kocovars, care este stabilită într-unul dintre cele mai de temut cartiere din capitala Istanbul.

La un moment dat, mezinul familiei, Yamac, decide să aibă o viață diferită și să părăsească acest cartier, urmând să se mute într-un alt oraș. Serialul a avut premiera pe data de 23 octombrie 2017 și s-a încheiat pe data de 7 iunie 2021 cu un total de 131 de episoade.

4. Protectorul Istanbulului

După succesul răsunător pe care l-au avut aceste seriale pe TV, Netflix s-a gândit să realizeze primul serial turcesc. Așa cum era de așteptat, producția nu a dezamăgit și a reușit să înregistreze cifre foarte bune. Serialul a prins în rândul adolescenților, iar acțiunea prezintă povestea de viață a lui Hakan, un tânăr care descoperă, în urma unei legături cu o lume veche, că menirea sa pe acest pământ este să protejeze orașul Istanbul. Băiatul primește puteri mistice și rolul de protector al orașului natal, dar face foarte greu față provocărilor.

5. Unutulmaz (Inima Nu Respectă Reguli)

Unutulmaz (Inima Nu Respecta Reguli)
Unutulmaz (Inima Nu Respecta Reguli)

Un alt serial de top este Unutulmaz, în traducere Inima nu respecta reguli. Această producție prezintă povestea lui Arslanli, un bărbat foarte bogat și frumos. Personajul se îndrăgostește de Melda, o femeie frumoasă care știe ce vrea de la viață și luptă pentru a-și îndeplini fiecare vis. Melda își dorește o carieră de succes prin propriile sale forte.

Femeie începe o relație cu Harun, un om de bază din firma lui Arslanli. Bărbatul o cere în căsătorie și își dorește enorm să primească un răspuns. Ce se întâmplă mai departe poți afla urmărind serialul turcesc Inima nu respectă reguli. Producția se găsește pe Youtube.