Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor de la Kanal D. Ce nu știai despre ea

Cine este Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor de la Kanal D. Ce nu știai despre ea

Manolică Anca / 01.04.2022, 15:12
Cine este Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor de la Kanal D. Ce nu știai despre ea

Indiferent de vreme și de vremuri, Simona Pătruleasa aduce în fiecare zi în casele noastre cele mai fierbinți informații ale momentului. Frumoasa prezentatoare a știrilor de la Kanal D și-a deschis sufletul și a povestit în exclusivitate pentru Ego.ro mai multe despre profesia din prezent, despre cea din trecut, de învățătoare, dar și despre frumoasa ei familie. Iată tot nu știai despre ea.

Totul despre Simona Pătruleasa. A ajuns prezentatoare TV deși a studiat la Drept

Simona Pătruleasa este astăzi dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Cu toate acestea, puțină lume știe faptul că înainte de aparția la pupitrul știrilor, ea a lucrat ca învățătoare, pentru o scurtă perioadă de timp, ce-i drept. Născută la Râmnicu Vâlcea pe 17 noiembrie 1974, ea a debutat în câmpul muncii în învățământ la ea în oraș, a continuat în Capitală. Avea doar 21 de ani când a venit în București, dar nouă ani mai târziu debuta în televiziune, fără ca măcar să aibă vreun plan în accest sens.

Cu toate că a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti, nu a profesat niciodată în domeniu. În trecut ea a fost distribuită şi într-un film produs de către legendarul Sergiu Nicolaescu. A avut un rol mic, dar apariția sa a fost extrem de apreciată. Ulterior, la vârsta de 30 de ani, Simona a avut șansa de a participa de la un casting, unde nu dorea să meargă, însă acesta i-a adus postul de știristă.

Așadar, bruneta a avut un parcurs presărat cu de toate. Cariera în televiziune a început la Realitatea, a continuat la Antena 1, după care vedeta a ajuns la Kanal D, unde poate fi văzută de mai bine de 15 ani.

Simona Pătruleasa
Simona Pătruleasa

Care este secretul siluetei la 47 de ani

Întrebată de reporterul Ego.ro cum care sunt secretele frumuseții sale, ea a spus că are un întreg ritual de îngrijire. Pentru că, spune ea, după vârsta de 35 de ani e nevoie să faci mult mai multe lucruri pentru tine, pentru a arăta impecabil. Așadar, în momentele în care reușește să își facă timp pentru ea a zis că apelează la tratamente anuale pentru corp și, desigur, respectă cu sfințenie pașii de îngrijire a tenului necesari de făcut zilnic.

Simona Pătruleasa are o viață extrem de activă și reușește să își împartă timpul cu brio între familie și proiectele de televiziune. Desigur, vedeta nu neglijează sportul, care face parte din viața sa de ani buni. În ceea ce privește dieta, spune ea, că nu ține un regim strict, ci are grijă ce consumă, alimente care ei îi fac bine.

„Fac masaj de două ori pe săptămână, sport 45 de minute în fiecare zi și nu țin o dietă strictă. Mi-am făcut eu un program echilibrat de masă, pentru că știu cel mai bine ce se potrivește corpului meu. Nu mănânc după ora 18.30, mănânc dulciuri puține și doar în weekend, nu consum deloc carne, consum fructe, legume și pește și beau foarte multă apă.”, a spus aceasta în interviu.

„O relație rezistă dacă există respect, încredere, înțelegere, momente frumoase, pasiuni comune”

Prezentatoarea știrilor de la postul de televiziune Kanal D o duce foarte bine și în plan personal. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sabin Ivanof, de mai bine de 17 ani. Din mariajul celor doi a rezultat Ingrid, o fetiță care a moștenit frumusețea izbitoare a mamei sale. Cu toate că este extrem de discretă cu viața ei privată, Simona a vorbit puțin despre povestea lor și ce îi leagă.

Simona Pătruleasa, alături de soțul și fiica lor
Simona Pătruleasa, alături de soțul și fiica lor

Ea spune că nu există un secret în ceea ce privește longevitatea unei căsnicii, însă, din punctul ei de vedere comunicarea este extrem de importantată în familia lor. Își povestesc absolut orice și profită de toate momentele în care sunt împreună pentru a își împărtăși ideile, trăirile.

„Noi vorbim despre toate lucrurile care țin de viață noastră, acum, mai ales când Ingrid nu este acasă, pentru că este foarte curioasă și atentă la orice. Dar ne bem cafeaua împreună după ce o ducem pe Ingrid la școală și acela este momentul în care împărtășim multe lucruri, povestim, ne spunem absolut orice.”

Vezi întregul interviu cu Simona Pătruleasa pe Ego.ro.