Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a ajuns celebră Cristina Ich, supranumită Angelina Jolie de România. Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România

Cum a ajuns celebră Cristina Ich, supranumită Angelina Jolie de România. Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România

Manolică Anca / 28.07.2022, 13:51

Cristina Ich este de ceva timp o prezență constantă și foarte apreciată în mediul online. Basarabeanca a reușit să adune o comunitate extrem de mare pe rețelele sociale, acolo unde postează deseori detalii despre viața sa de zi cu zi. Iată cine este și cum a ajuns celebră Cristina Ich, cea supranumită Angelina Jolie de România.

Cine este Cristina Ich și cum a devenit atât de cunoscută la noi în țară

Cristina Ich este unul dintre cei mai buni influenceri din România. Cristina Micu, pe numele său real, este originară din Republica Moldova și are 34 de ani. Puțini sunt cei care știu că superba moldoveancă a studiat, vreme de câțiva ani, la Facultatea de Medicină, dar nu și-a dus până la capăt studiile.

Cristina devenit un adevărat fenomen pe rețele sociale, grație asemănării izbitoare pe care o are cu Angelina Jolie, starul de la Hollywood. A devenit rapid îndrăgită de publicul de la noi din țară în urma colaborării pe care a avut-o cu BROmania, în niște filmulețe umoristice. Ulterior, captivați fiind de frumusețea sa, italienii au selectat-o pentru emisiunea „Ballando con le stele”, format asemănător show-ului „Dansez pentru tine”.

În ceea ce privește viața personală, nu se cunosc foarte multe detalii despre relațiile sale din trecut. Se știe că s-a iubit până în anul 2017 cu cu sportivul Luca Dabah, însă viața i-a dus pe căi separate. În prezent, vedeta formează un cuplu cu Alex Pițurcă, fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă. Au împreună un copil, pe nume Noah, care a venit pe lume în noiembrie 2019.

Cristina Ich
Cristina Ich

A criticat imigranții

Urmărită de aproape 830.000 de oameni pe Instagram, frumoasa influenceriță nu se dă în lături din a vorbi pe marginea oricărui subiect pe contul său. Recent, a devenit ținta unor critici dure în urma unei declarații controversate care a făcut valuri pe internet. Aceasta a vorbit despre imigranții pe care i-a întâlnit la noi în țară, un subiect sensibil pentru multă lume.

Iubita lui Pițurcă a dat de înțeles că românii sar în ajutor multora, deși chiar ei înșiși au foarte multe nevoi. De asemenea, ea a susținut că sunt foarte mulți imigranți la ora actuală la noi în țară, dar lucrul care a deranjat-o de curând a fost mirosul lăsat la plecare de unii dintre ei.

„Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă (…) la câți bani avem îi ținem și pe alții. Băi dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Cred că erau din Pakistan (imigranții- n.red.). Îmi era super milă de ei, pentru că își căutau cartelă și erau total debusolați.

Îmi era milă, da’… nu-i niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor, pentru că mâna de lucru este mai ieftin (sic!)…(ăăă) Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok”, a spus Cristina Ich pe Instagram, în două clipuri pe care le-a postat pe Story.

Desigur, nu a durat mult până ce oamenii au luat atitudine și au criticat-o dur pentru cuvintele rostite. De asemenea, oamenii au făcut apel, în același timp, și către companiile care au contracte de imagine cu ea, cerând să le întrerupă, la fel cum s-a întâmplat și în cazul derapajului recent al lui George Buhnici.

Mulți internauți trag un semnal e alarmă și cer ca astfel de momente să fie sesizate când sunt observate, pentru a descuraja astfel de atitudini din partea oamenilor care au o influență puternică în mediul online.