Home » Life & Style » Știri mondene » George Buhnici, un nou mesaj după ce a fost aspru taxat pentru derapajul său. Ce a făcut public acum

George Buhnici, un nou mesaj după ce a fost aspru taxat pentru derapajul său. Ce a făcut public acum

Manolică Anca / 26.07.2022, 17:22
George Buhnici, un nou mesaj după ce a fost aspru taxat pentru derapajul său. Ce a făcut public acum

La câteva zile de la declarațiile controversate ale lui George Buhnici, care au stârnit un scandal imens în spațiul public, jurnalistul vine cu un nou mesaj important. Acesta a intrigat pe toată lumea prin afirmațiile sale despre corpul soției lui „de minoră” şi cum nu-i plac „femeile cu vergeturi și celulită”, sfătuindu-le să meargă la sală. Ce a făcut public acum.

George Buhnici a transmis un nou mesaj, după scandalul iscat în spațiul public

George Buhnici a devenit unul dintre cei mai controversați oameni ai momentului, care apare de zile bune pe primele pagini ale tabloidelor. Acesta a fost taxat dur după derapajul său pe care l-a avut într-un interviu, în timp ce se afla la festivalul Neversea, de pe plaja din Constanța.

Cunoscutul realizator de vloguri de tehnologie, case, criptomonede și alte domenii a făcut niște afirmații controversate, declarând că a fost dezamăgit de trupurile tinerelor pe care le-a văzut la festival. Acesta s-a gândit să le sfătuiască pe domnișoarele care se etalează la plajă cu un număr în plus de kilograme, să meargă mai des la sala de fitness, pentru a scăpa în special de vergeturi.

Declarațiile sale au generat un val imens de critici la adresa sa pentru sexismul din mesaje și pentru trimiterile la minore. Iar criticile nu au fost singurul preț pe care Buhnici l-a plătit pentru derapajul său, ci a dus și la pierderea unui contract extrem de important pe care îl avea cu o importantă societate bancară din România.

George Buhnici: „Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit!”

Jurnalistul în vârstă de 41 de ani a decis să facă primele declarații de a izbucnirea scandalului pe care l-a creat la Neversea. Soțul Lorenei Buhnici le-a cerut iertare, public, tuturor celor pe care i-a jignit în urma declarațiilor pe care le-a spus.

George Buhnici și-a exprimat profundul regret față de persoanele pe care le-a insultat, atunci când a criticat femeile cu câteva kilograme în plus care se expun pe plajă. A spus că a vorbit „ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap.”

„Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare.

O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.

Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză (..)

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe.”, a spus George Buhnici, într-un video publicat pe contul său de Youtube.

În videoclipul lung de 3 minute și 55 de secunde, George Buhnici le-a cerut scuze persoanelor pe care le-a jignit, asigurându-și audiența că acest tip de derapaj nu se va mai repeta. Vezi întreaga sa declarație, în video de mai jos.