Home » Life & Style » Știri mondene » George Buhnici, taxat dur după derapajul său. Ce efecte au avut declarațiile sale despre aspectul fizic al femeilor

George Buhnici, taxat dur după derapajul său. Ce efecte au avut declarațiile sale despre aspectul fizic al femeilor

Cojocaru Cristian / 20.07.2022, 15:32
George Buhnici, taxat dur după derapajul său. Ce efecte au avut declarațiile sale despre aspectul fizic al femeilor

Una dintre cele mai controversate persoane publice este George Buhnici care a fost taxat dur după derapajul său. În afara internauților, mai multe vedete și nu numai, au reacționat dur la adresa acestuia din cauza comentariilor sale din cadrul unui interviu.

George Buhnici este taxat dur și de către vedete

„Omul momentului” este George Buhnici și nu pentru că a realizat ceva ce ar aduce un beneficiu societății, din contră, a făcut mai multe declarații cu privire la aspectul fizic al femeilor. Imediat după ce declarațiile sale au ajuns în mediul public, reacțiile nu au întârziat să apară.

Mii de internauți l-au luat cu asalt pe paginile de social media, au creat meme-uri ironice și l-au acuzat pentru cele spuse. Acum, nici vedetele nu l-au iertat pe acesta, iar Carmen Tănase și Iulia Albu fiind doar două dintre numele sonore ale showbiz-ului autohton care au publicat mesaje îndreptate către realizatorul emisiunii iLikeIT, difuzată la Pro TV.

Pe pagina sa de Facebook, actrița Carmen Tănase a publicat un mesaj extrem de dur adus la adresa vedetei de la Pro TV, în baza spuselor sale, chiar dacă în ultimele zile, George Buhnici a încercat să explice ce a vrut să transmită, de fapt, însă nimeni dându-i crezare.

”Prostule,vergeturile nu se rezolvă la sală! Bine, ptr un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!”, a fost mesajul lui Carmen Tănase pentru cel cu cea mai inteligentă casă din România.

Una dintre cele mai controversate apariții atât a scenelor emisiunilor de televiziune, cât și a prezentărilor de modă, Iulia Albu, a reacționat la rândul ei la adresa lui Buhnici. Aceasta face referire și la faptul că Buhnici și-a prezentat soția ca având un corp de „minoră”.

„Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minora ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Ma îngrijorează sincer faptul ca declarați că “șansa ” dumneavoastră “ în viață a fost că soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?… V-am auzit spunând ca dumneavoastră mergeți la mare ca să vedeți piele și că este normal să vă uitați după “țâțe și buci” și dacă “vrei sa te împrietenești cu mine trebuie sa îmi arăți mai mult decât un decolteu”.

Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva ca tine. Și dumneavoastră insistați să credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita. Când ajungi să faci Review “tehnic” propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid”, fiind o parte din comentariul Iuliei Albu.

george buhnici taxat
George Buhnici alaturi de sotia sa

Derapajul îi aduce sancțini și de ordin financiar

În timp ce unii consideră că și reclama proastă aduce beneficii, clipurile vloggerului fiind mai accesate ulterior, dar și audiența acestuia, există deopotrivă și persoane care iau măsuri de ordin financiar în ceea ce-l privește pe moderatorul Pro TV.

Așadar, BCR a postat un anunț pe pagina oficială de Facebook în care transmite reacția sa cu privire la declarațiile lui George Buhnici, unul dintre partenerii instituției bancare. Astfel, BCR anunță în mod public faptul că va încheia parteneriatul cu vloggerul care a scandalizat o întreagă societate.

„Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public… L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”, se arată în mesajul BCR.