Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a ajuns Ricky Martin să fie acuzat de incest. Ce riscă celebrul artist

Cum a ajuns Ricky Martin să fie acuzat de incest. Ce riscă celebrul artist

Manolică Anca / 18.07.2022, 13:51
Cum a ajuns Ricky Martin să fie acuzat de incest. Ce riscă celebrul artist

Ricky Marin, celebrul cântăreț de muzică pop, este acuzat că a avut o relație incestuoasă cu nepotul său în vârstă de 21 de ani. Acum, câștigătorul a două premii Grammy riscă ani grei de închisoare. Cum s-a ajuns în această situație și ce spune celebrul artist în legătură cu acuzațiile dure care îi sunt aduse.

Ricky Martin este acuzat de incest și ar putea să-și petreacă restul vieții după gratii

În urmă cu două săptămâni s-a aflat că un judecător din Puerto Rico a emis un ordin de restricție „legat de violența domestică” împotriva starului pop latin. Deși la început identitatea victimei nu a fost dezvăluită, ulterior publicația spaniolă Marca a scris că fratele lui Martin, Eric Martin, a identificat presupusa victimă ca fiind nepotul cântărețului, Dennis Yadiel Sanchez, în vârstă de 21 de ani.

Cântărețul este acuzat că a „exercitat atacuri fizice și psihologice” asupra lui Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, care s-a încheiat în urmă cu aproximativ două luni. Un reprezentant al artistului a numit anterior acuzațiile de abuz „complet false și fabricate”.

În conformitate cu legile din Puerto Rico pentru „acuzațiile de incest”, pedeapsa pe care Martin, în vârstă de 50 de ani, ar putea-o primi este de cinci decenii de închisoare dacă afirmațiile șocante sunt adevărate. Publicația a relatat că plângerea a fost făcută în mod anonim în baza Legii 54, cunoscută sub numele de Legea privind prevenirea și intervenția în caz de abuz domestic.

Ricky Martin și Dennis Yadiel Sanchez
Ricky Martin și Dennis Yadiel Sanchez

Martin este așteptat la tribunalul din Puerto Rico pe 21 iulie pentru proces

El Vocero, un ziar din Puerto Rico, a relatat că ordinul afirmă că Martin și persoana care a depus plângerea s-au întâlnit timp de șapte luni. Presupusa victimă a susținut că acesta nu ar fi fost de acord cu despărțirea lor și l-a văzut așteptând lângă casa lui de cel puţin trei ori. El a mai precizat că Martin „consumase cantităţi mari de alcool şi droguri”.

„Din păcate, persoana care a făcut această plângere se luptă cu profunde probleme de sănătate mintală. Ricky Martin nu a fost, bineînțeles, niciodată – și nu ar fi niciodată – implicat în niciun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său”, a declarat avocatul lui Martin, Marty Singer, pentru The Post.

Acuzatoarea cântărețului a depus un ordin de restricție împotriva cântărețului la 1 iulie, în conformitate cu legea din Puerto Rico privind violența domestică. Legislația portoricană ia foarte în serios acuzațiile de incest, iar dacă presupusa idilă dintre Martin și nepotul său se confirmă, cântărețul ar putea face până la jumătate de secol de închisoare.

„Ordinul de protecție emis împotriva mea se bazează pe acuzații complet false, așa că voi răspunde prin intermediul procesului judiciar cu faptele și cu demnitatea care mă caracterizează.

Deoarece este o chestiune juridică în curs de desfășurare, nu pot face declarații detaliate în acest moment. Sunt recunoscător pentru nenumăratele mesaje de solidaritate și le primesc cu toată inima.”, a scris Ricky Martin pe Twitter, pe 3 iulie.

El nu a mai făcut declarații suplimentare cu privire la aceste acuzații.