Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a scăpat Andreea Mantea de 10 kilograme. Ingredientul banal la care a renunțat

Cum a scăpat Andreea Mantea de 10 kilograme. Ingredientul banal la care a renunțat

Manolică Anca / 24.05.2022, 14:54

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV din România. Celebra brunetă a câștigat, de-a lungul timpului, simpatia a milioane de români prin discreție, carismă și eleganță. Frumusețea ei nu a putut fi ignorată, Andreea Mantea muncind mult pentru a-și păstra silueta de adolescentă.

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme în doar câteva luni

Andreea Mantea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai apreciate și populare prezentatoare TV din România. Numele ei este sinonim cu profesionalism, seriozitate și ambiție, lucruri pe care le-a demonstrat de-a lungul carierei sale.

Pe lângă viața sa profesională de succes, pe plan personal, Andreea Mantea este fericită alături de partenerul de viață și fiul ei, micuțul David. Prezență discretă din fire, vedeta nu vorbește foarte mult despre relațiile ei amoroase.

Cu toate acestea, frumoasa brunetă este perfect conștientă de atuurile sale fizice, care i-au adus multe complimente din partea multor bărbați, în ultimii ani.

Recent, Andreea Mantea a povestit că a făcut eforturi pentru a slăbi 10 kilograme. Vedeta a renunțat complet la zahăr timp de trei luni de zile și a urmat, cu sfințenie, sfaturile unui medic nutriționist, pentru a ajunge la silueta ideală.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Antena 3.

Andreea Mantea, alături de fiul ei
Andreea Mantea, alături de fiul ei

Cum a devenit cunoscută Andreea Mantea

Deși astăzi se bucură de o carieră fulminantă în televiziune, începuturile profesionale ale Andreei Mantea au fost dificile. La 15 ani lucra ca picoliță într-un restaurant și și-a dorit, dintotdeauna, să devină actriță și să studieze Teatru și Film, dar tatăl ei nu a lăsat-o să-și urmeze visul.

Pentru a se „răzbuna” pe acesta, Andreea Mantea s-a înscris la o agenție de modele și a încercat să prindă orice contract ajungea la ea. Așa a ajuns să câștige un concurs care a dus-o să pozeze în revista Playboy, experiență pe care o regretă și acum.

Celebritatea în televiziune a cunoscut-o la Kanal D, când a prezentat câteva sezoane din emisiunea Wowbiz, alături de prezentatorul TV Mădălin Ionescu, soțul jurnalistei Cristina Șișcanu.

În anul 2014, Andreea Mantea a acceptat provocarea de a devenit Burlăcița la Antena 1. Experiența reality-show-ului a avut un impact imens asupra vieții sale, acela fiind momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Mitrea, cel ce a devenit tatăl copilului ei, David.

După Burlăcița, vedeta s-a întors la Kanal D. Aici, bruneta a fost prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei și a avut parte de propriul reality-show, inspirat din viața ei de zi cu zi. În prezent, diva este gazda show-ului matrimonial Casa Iubirii.