Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată acum fiica cea mare a lui Adrian Mutu. S-a transformat într-o tânără superbă. FOTO

Cum arată acum fiica cea mare a lui Adrian Mutu. S-a transformat într-o tânără superbă. FOTO

Manolică Anca / 09.07.2021, 17:58

Adrian Mutu este un tătic mândru și fericit. La 42 de ani, fostul internațional are patru copii frumoși cu care se laudă, de fiecare dată când are ocazia, pe rețelele de socializare. Dacă despre băieți s-a mai scris și au apărut mai des fotografii cu ei, despre fetele lui Mutu se știu prea puține lucruri. Recent, fiica cea mare a lui Adrian Mutu a împlinit 15 ani, fiind o domnișoară în toată regula. Iată cum arată acum superba adolescentă.

Cum arată acum fiica cea mare a lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost și este  unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai României, dar și unul dintre cei mai controversați. Este cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a României, cu 35 de goluri înscrise. Împarte acest record cu Gheorghe Hagi. Briliantului i-a mers bine atât în plan profesional, când și pe plan personal.

De-a lungul timpului, se poate lăuda că s-a iubit cu unele dintre cele mai sexy și frumoase femei din România. Nu i-a scăpat însă nici superba brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos, alături de care a trăit timp de opt ani. Aceasta i-a dăruit două fete la fel de frumoase ca ea (Adriana și Maya), iar fiica cea mare a lui Adrian Mutu, Adriana, a împlinit recent 15 ani.

Aceasta s-a transformat într-o adolescentă superbă de la care nu poți să-ți mai iei privirea. Tânăra seamănă mult cu mama ei, moștenindu-i trăsăturile fine și ochii căprui. O fotografie postată de Adi Mutu cu ea a cucerit imediat internetul și mulți sunt de părere că aceasta ar putea oricând să își construiască o carieră de succes în lumea modei.

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu
Fiica cea mare a lui Adrian Mutu

Fetele au rămas la mama lor

Cei doi soți au avut o relație frumoasă, însă problemele din cuplu i-au făcut să ajungă, într-un final, la divorț. În 2013 au pus punct mariajului, iar despărțirea ar fi fost cauzată de o nouă femeie care apăruseră în viața fostului fotbalist. Imediat după ce s-a pronunțat divorțul de Adrian Mutu, Consuelo și-a luat fetele și a plecat în țara sa natală, Republica Dominicană. A fost o scurtă perioadă în care a făcut tot posibilul să își revină după divorț, după care și-a început o carieră în actorie.

Acum, superba mămică stă alături de cele două fete ale sale și are o carieră de succes. A ales să investească în domeniul imobiliarelor, având propria firmă care se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial de lux din Republica Dominicană. Pentru că nu și-a limita activitățile, pe lângă afacerea de milioane de dolari, Consuelo a marcat și apariții în două filme.

Adrian Mutu, alături de Consuelo și cele două fiice
Adrian Mutu, alături de Consuelo și cele două fiice

Briliantul mai are doi băieți, dintre care unul cu Alexandra Dinu, prima soție, pe nume Mario, în vârstă de 18 ani, iar cel de-al doilea cu actuala soție Sandra Bachici, Tiago, în vârstă de patru ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015. Deși nu este aproape de toți copiii săi, Adi Mutu ține legătura cu toți și chiar a dezvăluit, la un moment dat, că au împreună un grup în care și vorbesc toți între ei, scrie playsport.