Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată acum și ce face băiețelul din Doi bărbați și jumătate. Este total schimbat. FOTO

Cum arată acum și ce face băiețelul din Doi bărbați și jumătate. Este total schimbat. FOTO

Cojocaru Cristian / 01.09.2021, 16:35
Cum arată acum și ce face băiețelul din Doi bărbați și jumătate. Este total schimbat. FOTO

Toată lumea are un copil preferat al filmelor dar, din păcate, aceste stele-copii dispar adesea din ochii publicului pe măsură ce îmbătrânesc, lăsând fanii destul de nedumeriți. Este și cazul lui Angus T. Jones, băiețelul din serialul ”Doi bărbați și jumătate”.

Cu ce se ocupă acum băiețelul din ”Doi bărbați și jumătate”

Fosta vedetă a copilului obraznic a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, datorită rolului său adorabil în „Doi bărbați și jumătate”. Jones a jucat în serial în rolul lui Jake Harper, un copil tânăr care trebuie să se mute brusc cu unchiul său care are probleme cu alcoolul și tatăl său. Tânărul a avut un mare succes datorită serialului ”Doi bărbați și jumătate” și chiar a câștigat câteva premii pentru munca sa, însă ulterior, acesta a dispărut din peisaj.

În anii 2010, Angus T. Jones a început să devină cu adevărat religios. Actorul a făcut un interviu cu The Forerunner Chronicles în 2012, în care a discutat momentul său literal de venire la Dumnezeu, spunând:

„Am început să citesc Biblia cu adevărat și am început să caut o biserică în care să mă duc. .. Am auzit niște predici minunate, am învățat multe, dar nu a existat nimic care să-mi rezume cu adevărat. „

Jones mergea la ”trei sau patru” biserici în fiecare duminică până când cineva i-a recomandat o Biserică Adventistă de Ziua a Șaptea. După cum spune el, a fost instantaneu agățat. „Mesajul pe care pastorul îl predica în acea zi a fost personalizat pentru mine”, a dezvăluit vedeta. „Mi-a plăcut. A fost atât de grozav. A fost atât de clar, de asemenea”, a continuat el, lăudându-și noua biserică. Deși acest lucru nu este un lucru rău, el a ajuns să recomande oamenilor să nu mai urmărească serialul care l-a făcut celebru.

”Dacă priviți„ Doi bărbați și jumătate ”, vă rugăm să nu mai vizionați„ Doi bărbați și jumătate ”, a spus actorul într-un interviu pentru The Forerunner Chronicles. El a continuat să implore fanii să nu mai urmărească spectacolul și să nu își mai „umple minte cu mizerii”. Și nu s-a oprit aici! Jones a continuat să-și insulte spectacolul în interviu, afirmând: „Nu poți fi o persoană cu adevărat temătoare de Dumnezeu și să fii într-o emisiune de televiziune ca asta”.

Jones și-a dat seama rapid de eroarea din declarațiile sale după ce interviul acum infam a declanșat controverse masive. Tânărul star chiar a mers atât de departe încât și-a retras comentariile într-o declarație publică, cerându-și scuze colegilor săi. El a recunoscut, de asemenea, cât de „binecuvântat” a fost că a jucat în „Doi bărbați și jumătate” și și-a arătat remușcările pentru „lipsa de apreciere” percepută. Religia a fost cea care l-a determinat pe fostul actor să renunțe la a mai juca în serial.

Conform IMDb, personajul lui Jones, Jake Harper, a plecat în Japonia, lăsând în urmă familia sa disfuncțională. Emisiunea l-a înlocuit pe Jones în sezonul 11 ​​cu Amber Tamblyn, care a apărut ca fiica necunoscută a lui Charlie Sheen. Ce a făcut Jones în loc să joace în „Doi bărbați și jumătate”? Potrivit oamenilor, tânărul actor a avut vise mari de a crea „povești bazate pe Biblie” și de a împărtăși în continuare cuvântul lui Dumnezeu.

doi bărbați jumătate băiețelul
Fostul pusti minune este de nerecunoscut

Actorul a ales să studieze la o facultate

Acesta a hotărât mai departe să se înscrie la o facultate. Deși renunțarea la faimă și avere pentru o viață medie ca a unui copil de facultate ar putea părea o prostie pentru unii oameni, Jones a fost exact acolo unde și-a dorit să fie. „Am fost foarte încrezător la acea vreme”, a declarat Jones pentru People în 2016. „Mergerea la facultate era ceva de care eram cu adevărat entuziasmat”. Copilul vedetă a fost, de asemenea, încântat să iasă din lumina reflectoarelor și, așa cum i-a spus oamenilor, trăiește o „existență normală” în care „nu a fost centrul atenției tuturor”.

În ciuda tuturor dramelor care au înconjurat plecarea lui Angus T. Jones de la „Doi bărbați și jumătate”, se pare că nu a existat sânge rău între tânărul actor și echipa din spatele spectacolului care l-a făcut celebru. „Asta e toată apa sub pod”, a dezvăluit creatorul spectacolului Chuck Lorre pentru Variety despre Jones.

Potrivit TVLine, personajul lui Jones, Jake, a apărut în episodul final suficient de mult ceea ce a fost suficient pentru fani. Ulterior, acesta a făcut câțiva pași înapoi în ceea ce privește religia, după cum a explicat și el. Fostul copil vedetă părea, de asemenea, un pic confuz față de alegerile sale din trecut, spunând publicației că se simțea foarte sigur de el în acea vreme.

Deși a renunțat la serialul care l-a consacrat, Angus nu a renunțat deloc la actorie. Acesta a mai primit un rol mic în personajul lui Horace.  Deci, unde este Angus T. Jones acum? Cu se ocupă fosta vedetă ”Doi bărbați și jumătate”? Nu există prea multe informații despre locul de muncă actual sau chiar despre modul în care își petrece timpul, deoarece lui Jones îi place să păstreze lucrurile private.

Chiar și pagina sa de Instagram este oarecum obscură, în principal umplută cu fotografii mărite și colaje. Cu toate acestea, fanii pot fi siguri că Jones este viu și trăiește în Los Angeles. Acum, învârstă de 27 de ani, celebrul actor a ajuns să aibă o barbă foarte mare și este de nerecunoscut. De nerecunoscut sau nu, Angus T. Jones este cu siguranță de neuitat. Și indiferent ce i s-a întâmplat sau i se va întâmpla în viitor, fosta vedetă copil nu regretă nimic. ”În ceea ce privește regretele, încerc să le evit complet”, a spus el pentru People în 2016.