Home » Life & Style » Știri mondene » Schimbări la Pro TV! Cove nu va mai prezenta Vorbește Lumea. Ce super-vedetă revine la tv

Schimbări la Pro TV! Cove nu va mai prezenta Vorbește Lumea. Ce super-vedetă revine la tv

Manolică Anca / 27.08.2021, 17:17
Schimbări la Pro TV! Cove nu va mai prezenta Vorbește Lumea. Ce super-vedetă revine la tv

Schimbări de ultimă oră la Pro TV! Simpaticul Cove, care ne înveselea diminețile deja de ani buni, nu va mai prezenta Vorbește Lumea. Așadar, el nu se va mai regăsi începând de luni, 30 august 2021, în postura de prezentator al emisiunii. Ce mesaj a transmis și cine îi va lua locul.

Pro TV anunță mari schimbări. Cove pleacă de la Vorbește Lumea

Noul sezon Vorbește lumea stă să înceapă, iar Cove, gazda emisiunii, a făcut un anunț cu totul și cu totul neașteptat. După șase ani în care ne-a înveselit diminețile din timpul săptămânii, el a decis că este timpul de o schimbare, motiv pentru care a ales să plece de la Vorbește Lumea.

Potrivit informațiilor oficiale anunțate în presă, Adela Popescu va reveni luni, 30 august, la Vorbește lumea, fără cel care i-a fost coleg de platou atât de mult timp. Cove a decis să părărsească emisiunea, precizând că a fost o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, dar că este momentul potrivit să-și îndrepte atenția spre alte proiecte. Mai mult, a precizat că nu va merge la o altă emisiune a trustului, ci îl va părăsi de tot.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat acesta.

Cove pleacă, Adela se întoarce
Cove pleacă, Adela se întoarce

Adela este pregătită să revină din concediu

Deși nu au trecut nici măcar două luni de cât Adela Popescu l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel al familie, aceasta se declară pregătită să revină în emisiune pentru a fi nou gazda tuturor telespectatorilor care o urmăresc cu drag în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 10:30. Proaspăt revenită din concediul de maternitate, superba mămică vine cu multă energie bună și este nerăbdătoare de reîntâlnirea cu telespectatorii.

Ca de fiecare dată, distracția și voia bună vor fi completate de invitați cunoscuți, materiale pline de informații interesante și rubrici speciale de gătit, sport și meteo.

„Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea. :)”, spune Adela Popescu înainte de revenire.

Adela Popescu a născut recent cel de-al treilea băiețel al familiei
Adela Popescu a născut recent cel de-al treilea băiețel al familiei

Cine este Adela Popescu

Este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, iar la 34 de ani se poate mândri cu o viață armonioasă pe plan profesional, dar și pe cel personal. S-a născut pe 8 octombrie 1986, în Șușani, județul Vâlcea și încă de mică a cochetat cu arta. Ea era pasionată de muzică și cânta mereu peste tot pe unde apuca.

Tot în perioada copilăriei, ea a participat la diverse festivaluri, unde a câștigat o mulțime de premii. Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că, în perioada ei de debut, Adela Popescu a cântat împreună cu Elena Gheorghe. Se întâmpla în anul 2000, când cele două formau trupa Viva. A urmat apoi o colaborare a Adelei cu trupa 3rei Sud Est la piesa Clipe.

Primul serial în care a apărut a fost „În familie”, regizat de Iura Luncașu. Succesul uriaș, care a propulsat-o în atenția publicului, i l-a adus însă Numai Iubirea, prima telenovelă românească care s-a difuzat la Acasă TV. Pe soțul său, Radu Vâlcan, l-a cunoscut, în 2010, când filma pentru „Iubire și onoare”. Cinci ani mai târziu, au devenit soț și soție. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și nou-născutul Adrian.

Adela Popescu și Elena Gheorghe
Adela Popescu și Elena Gheorghe

Cine este Cove

Gabriel Coveşeanu (Cove), în vârstă de 47 de ani, s-a născut pe data de 4 septembrie 1974, la București și a câștigat simpatia publicului din postura de prezentator al emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Însă, acesta a debutat în televiziune încă din anul 1999, la postul național TVR1. Acesta prezenta emisiunea „Surprize, Surprize”, alături de Zâna Andreea Marin.

Grație umorului caracteristic el a câștigat rapid simpatia telespectatotrilor, devenind iubit de toată lumea. După plecarea de la emisiune a trecut la Pro TV, unde a devenit concurent la emisiunea „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul „Meseriașii”. Apoi, a trecut la postul de televiziune Prima TV și a prezentat emisiunea culinară „Mama mea gătește mai bine”. Acesta s-a aflat în trecere și pe la Kanal D, unde a prezentat o emisiune alături de Andreea Mantea.

Pe lângă cariera din televiziune, Gabriel Coveșeanu este actor al Teatrului Ion Creangă încă din anul 1997, iar în anul 2018 acesta a obţinut postul de manager. Fostul prezentator al emisiunii „Vorbește lumea” se consideră o persoană împlinită din punct de vedere profesional, cu toate că pandemia de coronavirus a afectat lumea teatrului.

Cine a mai prezentat Vorbește lumea, de-a lungul timpului

Cove se afla la cârma emisiunii Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, atunci când l-a înlocuit pe Răzvan Fodor. El a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016, atunci când Adela Popescu s-a alăturat proiectului.

Ulterior, Adela Popescu a luat pauză în două rânduri de la acest proiect, intrând în concediu de maternitate. În acest timp, ea a fost înlocuită de Lora, care, nu de mult, în iunie 2021, a părăsit și ea proiectul. După plecarea ei, Cove a avut parte de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii de la PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

Gașca veselă de la Vorbește lumea
Gașca veselă de la Vorbește lumea