Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arăta Gabriela Cristea, până să ajungă să lucreze în televiziune. Imagini rare

Cum arăta Gabriela Cristea, până să ajungă să lucreze în televiziune. Imagini rare

Manolică Anca / 10.09.2021, 14:45

Gabriela Cristea este o apariție veche și îndrăgită pe micile ecrane, având o carieră de peste 20 de ani în televiziune. Totodată, ea s-a remarcat și prin prisma scandalurilor care s-au ținut lanț în viața sa de familie. Iată de ce a fost dată afară din casă la 18 ani și cu ce se ocupa înainte de a ajunge în televiziune.

Ce făcea Gabriela Cristea, în urmă cu 20 de ani

Gabriela Cristea s-a născut pe data de 26 octombrie, 1974, în Oltenița, Călărași, într-o familie modestă, cu principii. Deși a povestit că a avut o copilărie destul de liniștită, lucrurile s-au schimbat când a început să mai crească. Având un caracter puternic, ea nu a dorit să fie controlată prea mult, lucru care a adus o oarecare tensiune în familie.

Prezentatoarea TV a absolvit Liceul de Coregrafie din București, iar apoi, contrar așteptărilor, a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, specializându-se în comunicare nonligvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe. Nu a urmat, însă, nicio meserie în acest domeniu, fiind atrasă mai mult de lumina reflectoarelor.

Nu a vorbit ani de zile cu părinții

Gabriela Cristea a povestit, acum eva timp, faptul că părinții săi nu au fost mândri de ea odată ce a ales să intre în televiziune. Se pare că aceștia își doreau o carieră diferită pentru fiica lor, motiv pentru care ar fi dat-o afară din casă la vârsta de 18 ani. Deși i-a fost greu, nu a renunțat la visul său, mai ales că fizicul ei o ajuta în acest sens.

Ei nu și-au vorbit ani de zile, vedeta susținând în nenumărate rânduri că părinții ei nu au sprijinit-o nici în viața personală, nici în cariera ei, judecând-o aspru pentru alegerea sa.

Gabriela Cristea, în tinerețe
Gabriela Cristea, în tinerețe

După decesul mamei sale de acum câțiva ani, Gabriela a fost văzută cu ochi răi de cei din jur pentru că nu a participat la înmormântare. Deși nu a fost prezentă la tristul eveniment, Gabriela Cristea susține că și-ar fi luat rămas bun de la aceasta. Motivul pentru care nu a mers să își conducă mama pe ultimul drum îl păstrează doar pentru ea, spunând că detaliile sunt mult prea intime pentru a putea povesti ce s-a întâmplat de fapt.

Nici prima căsnicie nu i-a adus prea multă fericire

În anul 2008, Gabriela s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader. Mariajul a durat numai cinci ani și a fost presărat cu multe scandaluri. Aceasta își dorea foarte mult să facă un copil, iar Marcel Toader n-ar fi fost de acord ca prezentatoarea să facă fertilizare in vitro, lucru care a înfuriat-o la maximum pe Gabriela Cristea. După divorț, cei doi și-au aruncat vorbe grele în public, iar prezentatoare chiar l-a dat în judecată, având câștig de cauză.

Totul s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe artistul Tavi Clonda. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună două fetițe superbe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Gabriela Cristea, alături de soțul și fiicele lor
Gabriela Cristea, alături de soțul și fiicele lor

Top x emisiuni prezentate de Gabriela Cristea. Cea mai nouă, Mireasa – Capriciile iubirii

În cei peste 20 de ani în televiziune, Gabriela Cristea s-a aflat la cârma multor emisiuni de succes, reușind să devină un nume apreciat în acest domeniu. Debutul a fost în 1994, la TVR 1, unde a prezentat Eurovision. Ulterior, până în 1996, a prezentat emisiuni matinale și de divertisment, la Tele 7abc. A fost apoi Pr Manager și prezentator la Pro TV până în iulie 2000.

În perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. În echipa Kanal D a intrat încă de la apariția televiziunii în peisajul media, unde a prezentat emisiunile „Un nou inceput” (2007), „Noră pentru mama” (2007-2010), „Draga mea prietenă” (2011-2012), „Te vreau lânga mine” (2013 – 2017).

Gabriela Cristea va prezenta Mireasa - Capriciile iubirii
Gabriela Cristea va prezenta Mireasa – Capriciile iubirii

Ulterior, s-a mutat la Antena Stars, unde a fost prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, apoi a emisiunii ,„Like a star”. Pe 29 martie 2021, Antena Stars aceasta a lansat o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1, numita „Mireasa – Urzeala Soacrelor”, fiind numită ea prezentatoare.

Cea mai nouă emisiune pe care urmează să o găzduiască se numește Mireasa – Capriciile iubirii, care se va difuza în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.30, la Antena Stars. Show-ul vine un conţinut unic în care se vor dezbate cele mai fiebinți subiecte de la Mireasa, show-ul matrimonial de la Antena 1, alături de toți cei implicați, fie concurenți, fie membrii familiilor acestora sau prietenii lor.