Home » Știri » Cine este Gabriela Cristea. Ce emisiuni a prezentat și în ce scandaluri a fost implicată

Cine este Gabriela Cristea. Ce emisiuni a prezentat și în ce scandaluri a fost implicată

Violeta Badea / 11.02.2021, 15:29
Cine este Gabriela Cristea. Ce emisiuni a prezentat și în ce scandaluri a fost implicată

Cine este Gabriela Cristea. Ce emisiuni a prezentat și în ce scandaluri a fost implicată. Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Prezentatorea s-a născut pe data de 26 octombrie 1974 la Olteniţa. De-a lungul timpului, a prezentat o serie de emisiuni și a fost implicată în numeroase scandaluri. În acest articol veți afla cele mai picante amănunte din viața Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda si cele doua fetite
Gabriela Cristea, Tavi Clonda si cele doua fetite

Cine este Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a studiat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA din București, Comunicare neurolingvistică și Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică, Ministerul Afacerilor Externe. Prezentatorea și-a început cariera în televiziune în anul 1994, la postul național de televiziune TVR și a prezentat concursul Eurovision. Apoi, în anul 1996 s-a mutat la Tele 7abc și a prezentat diverse emisiuni de divertisment.

Gabriela Cristea a trecut și pe la postul de televiziune Pro TV unde a lucrat ca a PR Manager și prezentator. În intervalul noiembrie 2000 și iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Însă, popularitatea și-a câștigat-o la Kanal D. Din anul 2007 până în anul 2012, Gabriela Cristea a prezentat emisiunea reality-show „Noră pentru mamă”, redenumită mai târziu „Te vreau lângă mine”. În prezent, vedeta este la Antena Stars și prezintă emisiunea ,,Like a star”, o emisiune cu si despre iubire. Tot la acest post a prezentat emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea a avut o viață profesională extrem de încărcată și plină de succes. Însă, pe plan personal norocol a ocolit-o de multe ori, ba chiar a fost implicată în câteva scandaluri răsunătoare.

Gabriela Cristea si Marcel Toader
Gabriela Cristea si Marcel Toader

În ce scandaluri a fost implicată Gabriela Cristea

Gabriela Cristea nu a avut o copilărie liniștită și fericită. În anul 2010, vedeta și-a deschis sufletul în fața presei și a povestit că nu a avut și nu are o relație bună cu părinții și fratele său. Aceștia nu își vorbesc de ani de zile. Vedeta a povestit de multe ori că părinții ei nu au sprijinit-o nici în viața personală, nici în cariera ei și au judecat-o aspru pentru că a ales să lucreze în televiziune.

Mama sa a decedat în urmă cu mulți ani, iar vedeta a fost aspru criticată pentru că nu a participat la înmormântare. Deși nu a fost prezentă la tragicul eveniment, Gabriela Cristea susține că și-ar fi luat rămas bun de la aceasta. Motivul pentru care nu a mers să își conducă mama pe ultimul drum îl ține doar pentru ea, spunând că detaliile sunt mult prea intime ca să povestească ce s-a întâmplat de fapt.

În 2008 s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în anul 2013 și a urmat un alt scandal. Motivul? Marcel Toader n-ar fi fost de acord ca prezentatoarea să facă un copil prin fertilizare in vitro, iar acest lucru a înfuriat-o la maximum pe Gabriela Cristea. După divorț, cei doi și-au aruncat vorbe grele în public și s-au certat ca la ușa cortului, iar prezentatoare chiar l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză.

La scurt timp după acest scandal, vedeta și-a întâlnit marea dragoste, Tavi Clonda. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună două fetițe superbe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.