Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată inelul de logodnă pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck. Starurile își fac din nou planuri de nuntă, la 20 de ani de la despărțire

Cum arată inelul de logodnă pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck. Starurile își fac din nou planuri de nuntă, la 20 de ani de la despărțire

Manolică Anca / 12.04.2022, 10:10

Viața te poate surprinde uneori în cel mai frumos mod posibil, iar acest lucru se potrivește de minune în cazul lui Jennifer Lopez. Cântăreața și actorul Ben Affleck s-au logodit din nou. Cuplul și-a reaprins recent povestea de dragoste după ce s-au întâlnit și apoi s-au despărțit la începutul anilor 2000. Ce inel superb a primit frumoasa artistă.

S-au cunoscut în 2002 și au fost la un pas de a se căsători

Jennifer Lopez și Ben Affleck doi s-au cunoscut în anul 2002 și la scurt timp s-au logodit. Tineri, faimoși și bogați, la acea vreme, toată lumea îi admira, iar presa îi urmărea la orice pas, fiind si primul cuplu din showbiz căruia i-a fost pusă și o poreclă „Bennifer”. Un an mai târziu, cei doi îndrăgostiți anunțau că se căsătoresc, dar totul a fost anulat brusc cu doar o zi înainte de nuntă.

Deși evenimentul nu a mai avut loc, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit oficial abia în ianuarie 2004. Fanii au fost șocați de această veste și au sperat la o reîmpăcare, însă actorul s-a căsătorit cu Jennifer Garner în anul 2005. Cei doi au împreună trei copii, însă mariajul nu a rezistat prea mult.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la începuturile relației
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la începuturile relației

La rândul ei, și Jennifer Lopez și-a refăcut viața. Ea s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, alături de care are o pereche de gemeni. Însă, nici relația lor nu a mers prea mult, cei doi alegând să divorțeze după zece ani, în 2014.

Dragoste, (de două ori) de fapt! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru a doua oară

Jennifer Lopez și Ben Affleck au stârnit zvonuri de logodnă la începutul săptămânii trecute, potrivit presei, după ce actrița a fost văzută purtând un inel pe deget, în timp ce făcea cumpărături cu fiica ei Emme. Speculațiile în jurul relației dintre cei doi au început să facă înconjurul lumii după ce au fost văzuți anul trecut în Montana, într-o vacanță.

Și iată că zvonurile s-au adeverit. Cei doi pornesc din nou la drum, la 20 de ani de la prima întâlnire. Anunțul logodnei a fost făcut de frumoasa cântăreață vineri seară (8 aprilie 2022), printr-un scurt videoclip transmis fanilor prin newsletter-ul ei. În acesta se poate un superb inel cu diamant verde.

Ea a distribuit anterior un videoclip și pe Twitter. „Anunț major”, a scris ea la postare și le-a cerut fanilor să viziteze site-ul ei onthejlo.com pentru detalii. „Așa că am o poveste foarte interesantă și specială de împărtășit…”, a spus Jennifer în videoclip și a adăugat un emoji cu un inel cu diamant.

Inelul primit de J Lo
Inelul primit de J Lo

Artista le-a mărturisit fanilor și ce semnificație are pentru ea culoarea verde, lucru care arată că Ben Affleck este foarte atent la dorințele viitoarei sale soții.

„Întotdeauna am spus că verdele este culoarea mea noroscoasă. Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când purtam verde”, a spus Jennifer Lopez.

Va fi a patra căsătorie pentru J Lo, în vârstă de 52 de ani, și a doua pentru Affleck, în vârstă de 49 de ani.