Home » Life & Style » Știri mondene » Cum o cheamă de fapt pe Anamaria Prodan în buletin. Reghe a dat-o de gol

Cum o cheamă de fapt pe Anamaria Prodan în buletin. Reghe a dat-o de gol

Manolică Anca / 22.02.2022, 10:19
Cum o cheamă de fapt pe Anamaria Prodan în buletin. Reghe a dat-o de gol

În ultima vreme, numele Anamaria Prodan s-a aflat pe buzele tuturor, mai ales de când soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că a depus actele de divorț. În ciuda faptului că se vorbește mai mereu despre ea, puțini sunt cei care știu ce nume are, de fapt, celebra impresară în buletin. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit totul într-un podcast.

Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan

Între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai există cale de împăcare, după o relație de aproximativ 15 ani. Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a făcut o mulțime de dezvăluiri legate de Anamaria Prodan.

Hotărât să nu mai tacă și să scoată la lumină toate dedesubturile căsniciei lor, antrenorul Universității Craiova a mărturisit că fosta lui parteneră de viață și-ar fi dorit să îi pună numele de familie Prodan fiului lor Bebeto. Enervat la culme de acest lucru, Reghe a dezvăluit că ea nici măcar nu poartă numele de Prodan.

Laurențiu i-a mărturisit lui Măruță că, în urmă cu 15 ani, când s-au căsătorit, pe celebra impresară o chema Anamaria Ionela Dumitrescu. Ea fusese măritată, anterior, cu fostul celebru baschetbalist, Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fiice ale sale.

„Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu.”, a spus Laurențiu Reghecampf despre cea care încă îi este soție.

Pe Anamaria nu a chemat-o niciodată Prodan
Pe Anamaria nu a chemat-o niciodată Prodan

„Nu m-a chemat niciodată Prodan!”

Impresara este cunoscută în toată lumea drept Anamaria Prodan, după numele mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Însă, puțini știu faptul că aceasta nu a purtat niciodată, oficial, numele Anamaria Prodan. La naștere, fosta parteneră a lui Reghe a primit numele de Anamaria Ionela Tănase, după cel al tatălui său.

Cu toate acestea, ea nu a ascuns niciodată detalii legate de numele său. Chiar Anamaria a fost cea care a dezvăluit care este numele ei real, în 2020, în momentul în care a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a declarat impresara Anamaria Prodan, la Kanal D.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună un băiat, pe Laurențiu Jr., născut în anul 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, pe Luca, născut în 2001, în timp ce Anamaria mai are două fete din căsnicia cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, pe Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani). În prezent, cei doi soți se află în plin proces de divorț.