Home » Life & Style » Știri mondene » Cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes. Artista a ajuns printr-un complot la București

Cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes. Artista a ajuns printr-un complot la București

Manolică Anca / 26.07.2021, 09:50
Cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes. Artista a ajuns printr-un complot la București

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generație, un jurat foarte apreciat al emisiunii Vocea României, însă puțini știu că aceasta a adoptat un nume de scenă care este puțin diferit de numele său său. Iată cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes.

Cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes

Irina Rimes, în vârstă de 29 de ani, este originară din Republica Moldova, iar când a venit în România era un simplu om cu un bagaj mare de vise, speranțe și iluzii, neașteptându-se vreun moment să aibă un asemenea succes pe piața muzicală. Artista a vorbit pentru Revista Avantaje despre cum a reușit să se facă cunocută pe piața muzicală din România cu stilul său muzical diferit de ceea ce se căuta pe atunci sau despre cum a ajuns de peste Prut în scaunul de jurat de la Vocea României.

Irina Rimes a făcut o dezvăluire interesantă și despre numele său real. Artista a dezvăluit că în buletin numele de familie este scris cu diacritice, deci nu o cheamă Rimes, așa cum o știm cum toții, ci Rîmeș: „În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa.”, a declarat Irina Rimes.

Cum a ajuns la București

Venirea sa la București este în strânsă legătură cu fostul său soț, Andi Bănică, de care s-a despărțit acum aproape patru ani. Cei doi s-au cunoscut în țara natală, pe vremea când Irina participa la emisiunea Fabrica de Staruri, un show foarte cunoscut, dar extrem de strict. Regula era să stai timp de trei luni închis într-o casă, însă cei doi s-au descurcat foarte bine și au ajuns până în finală. După ce emisiunea s-a terminat și a ajuns acasă, Irina a primit un apel suspect de la Cristi Tabără.

Irina Rimes și fostul soț, Andi Bănică
Irina Rimes și fostul soț, Andi Bănică

Acesta i-a spus că trebuie să vină în România pentru a semna un contract important cu o casă de discuri. Realizând câ este o șansă importantă pentru ea și viitorul său, a hotărât să vină în țara noastră. Ceea ce a urmat apoi a lăsat-o fără cuvinte pe frumoasa și talentata cântăreață.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine.

„De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el aşa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu”, a dezvăluit Irina, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, povestind că el a cazat-o într-un hotel din Bucureşti.

De asemenea, Irina Rimes a ținut și să demonteze toate zvonurile care au apărut în presă despre motivele divorțului dintre ea și Andi Bănică. Artista susține că Andi nu a înșelat-o, așa cum s-a scris peste tot, mortivul divorțului fiind cu totul altul. Cei doi au fost căsătoriți doar un an, în 2017 hotărând să se despartă. Întrebată de ce s-au despărțit și ce nu a funcționat în relația lor, aceasta nu a spus decât că oamenii se schimbă și la un moment dat în viață vor altceva.