Home » Life & Style » Știri mondene » De ce a divorțat CRBL. Puțini cunosc aceste detalii din viața celebrului artist

De ce a divorțat CRBL. Puțini cunosc aceste detalii din viața celebrului artist

Manolică Anca / 11.02.2022, 13:44
De ce a divorțat CRBL. Puțini cunosc aceste detalii din viața celebrului artist

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, în vârstă de 43 de ani, are o carieră de succes și o viață de familie perfectă. Este căsătorit de mulți ani cu Elena și au împreună o fetiță, pe nume Alessia, în vârstă de 12 ani. Însă ceea ce nu știe multă lume este faptul că artistul nu este la prima căsătorie. El a mai fost însurat, în trecut, cu o altă femeie, pe nume Andreea. Descoperă de ce a divorțat CRBL, după numai șapte ani de căsnicie.

De ce a divorțat CRBL de prima soție

Concurentul de la Survivor România 2022 are o căsnicie frumoasă cu Elena, și o fiică superbă, dar, în trecut, el a mai fost căsătorit odată. Se întâmpla pe vremea când acesta făcea primii pași în cariera muzicală, cu trupa Simplu. Prima sa soție se numea Andreea, și și-au unit destinele pe când aveau numai 20 de ani.

Din păcate, mariajul nu a durat decât șapte ani, cei doi ajungând la notar în anul 2004. Potrivit spuselor fostei soții, în urmă cu ceva timp, cei doi s-au despărțit după ce au realizat că aveau două drumuri total diferite

 „M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi.

Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”.”, a mărturisit Andreea, fosta soție a lui CRBL.

Andreea, prima soție a lui CRBL
Andreea, prima soție a lui CRBL

Aceasta a mai spus că nu îi poartă ranchiună, ba mai mult susținea în trecut că îl respectă atât pe el, cât și nous familie pe care și-a format-o.

Cine este Elena, actuala soție a lui CRBL

După acest divorț, nu a durat foarte mult până când CRBL și-a refăcut viața alături de actuala sa soție, Elena, de care este îndrăgostit până peste cap. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al emisiunii „Dansez pentru tine”. El era pe atunci concurent, iar ea coregraf.

Și pentru că relația lor a funcționat foarte bine, artistul nu a mai stat prea mult și a cerut-o de soție, într-un mod inedit. Fiind mare iubitoare de pisici, el a agățat inelul de logodnă de zgarda animăluțului de companie. S-au căsătorit oficial în 2008, peste doi ani venind pe lume prima și sigura lor fiică, Alessia.

CRBL are parte de susținerea necondiționată a familiei în competiția Survivor România 2022

La începutul anului 2022, artistul a plecat în Republica Dominicană, pentru a fi concurent în cel mai dur reality-show din România, Survivor 2022. Fără hrană, fără adăpost, în condiții grele, cu trasee dure, CRBL luptă pentru a ajunge cât mai departe în competiție, alături de ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor.

CRBL, alături de actuala soție și fetița lor
CRBL, alături de actuala soție și fetița lor

Acesta are parte de susținele necondiționată din partea soției și a fiicei lor, Alessia. După ce Faimosul a plecat în Dominicană, Elena i-a transmis un emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta i-a mărturisit că pentru cele două va fi întotdeauna numărul 1, orice s-ar întâmpla.