Home » Life & Style » Timp liber » Survivor 2022. Ce se întâmplă cu telefoanele concurenților și în ce condiții dorm aceștia atunci când camerele de filmat sunt oprite

Survivor 2022. Ce se întâmplă cu telefoanele concurenților și în ce condiții dorm aceștia atunci când camerele de filmat sunt oprite

Manolică Anca / 07.02.2022, 13:08
Survivor 2022. Ce se întâmplă cu telefoanele concurenților și în ce condiții dorm aceștia atunci când camerele de filmat sunt oprite

Survivor România 2022 este, de departe, cel mai dur, competitiv și popular reality-show, urmărit de milioane de români ediție de ediție. Show-ul testează limitele concurenților din toate punctele de vedere. Astfel, sunt foarte multe lucruri care nu se văd la televizor, dar care sunt extrem de dure. Află mai multe detalii despre condițiile în care se desfășoară competiția.

Survivor România 2022. Ce nu se vede la TV

Reality show-ul Survivor România 2022 este unul dintre cele mai urmărite și populare show-uri TV de la noi. Forța fizică trebuie să se împletească de minune cu cea psihică pentru a putea rezista luni bune în competiție, în condiții dure. Fără un acoperiș deasupra capului, fără un pat pe care să doarmă, fără prea multă hrană și cu trasee complicate pe care trebuie să lupte zilnic, concurenților nu le este deloc ușor,

Totuși, marele premiu în valoare de 100.000 de euro este ținta care îi motivează atât pe Faimoși, cât și pe Războinici, iar regulile dure par să pălească în fața câștigului. Dar dincolo de aceste condiții dure, există și anumite detalii neștiute de la Survivor România, care nu se văd la televizor.

Cum își fac igiena personală concurenții de la Survivor România 2022

Participanții din show au parte de condiții foarte grele. Aceștia nu au acces la produse de îngrijire cum ar fi: săpun, gel de duș, șampon, balsam sau aparat de ras. Desigur, nici de toaletă nu putem vorbi în mijlocul junglei sau de hârtie igienică. Concurenții sunt nevoiți să improvizeze atunci când îi încearcă nevoile fiziologice. Din acest motiv, mulți se folosesc de frunze.

„Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare.”, a declarat Simona Hapciuc, fostă concurentă din tabăra Faimoșilor în sezonul al doilea.

Concurenții Survivor 2022
Concurenții Survivor 2022

Potrivit regulilor, Faimoșii și Războinicii de la Survivor 2022 nu au voie să își ia cu ei prea multe haine, motiv pentru care sunt nevoiți să le spele foarte des. Cum singura sursă de apă este marea, una extrem de sărată, ei trebuie le spele acolo, după care le agață pe o bârnă, la uscat. Ei fac baie tot în mare, sarea îmbibată atât în piele, cât și în haine, devenind, la un moment dat, un adevărat disconfort.

În ce condiții dorm aceștia

Nici condițiile de dormit nu sunt unele prea bune. „Supraviețuitorii” sunt nevoiți să își construiască un acoperiș din crengi și frunze de copaci, dar dacă începe să plouă acesta este imediat stricat. Ei nu au unde să se adăpostească, fiind nevoiți să doarmă în ploaie.

„Iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză”, a mai spus aceasta.

În plus, așa cum ne imaginăm, concurenții nu au acces la telefoanele mobile personale. La intrarea în show, acestea le sunt luate de către echipa tehnică și înapoiate atunci când sunt eliminați din competiție. Acestea sunt regulile show-ului Survivor 2022, iar cei care au ales să se aventureze știau, încă de la semnarea contractului, la ce să se aștepte.