Home » Life & Style » Timp liber » Survivor 2022. Cele mai importante reguli pe care concurenții trebuie să le respecte. Ce e interzis să aibă în rucsac

Survivor 2022. Cele mai importante reguli pe care concurenții trebuie să le respecte. Ce e interzis să aibă în rucsac

Manolică Anca / 05.01.2022, 11:18
Survivor 2022. Cele mai importante reguli pe care concurenții trebuie să le respecte. Ce e interzis să aibă în rucsac

Mai sunt doar câteva zile până când începe Survivor România 2022, iar fanii așteaptă cu mare nerăbdare să îi vadă pe viitorii concurenți luptându-se pe traseele dure din Republica Dominicană. Cum se știu aproape toate numele participanților, nu mai lipsește decât să amintim sau reamintim regulile jocului. Show-ul începe pe 16 ianuarie 2022, la PRO TV.

Cele mai importante reguli de la Survivor 2022

Ajuns la cel de-al treilea sezon, Survivor România, cel mai dur reality al momentului, se pregătește să dea startul concurenților care au acceptat provocarea vieții lor, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici vor duce lupte crâncene într-o competiție ce forțează toate limitele.

Rezistența fizică, dar mai ales psihică, pregătirea sportivă, capacitatea de a se integra în echipă, de a se adapta la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul casei și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe participanți cât mai departe în competiție.

Și în acest sezon, Survivor România îi va supune pe concurenți la cele mai dure încercări, iar cel mai bun va pleca acasă cu trofeul Survivor 2022 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Dar până acolo, concurenții vor avea de trăit luni de zile în mijlocul naturii luxuriante din jungla dominicană. Vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, pentru a se proteja de nopțile reci sau ploiase, să își procure hrană și să lupte pe trasee pentru a câștiga imunități și premii.

Ce au voie să aibă în rucsac și ce li s-a interzis să ia cu ei

Faimoșii și Războinicii se pregătesc intens pentru cea mai mare provocare a vieții lor. În numai câteva zile ei vor pleca în Republica Dominicană, iar până atunci mai au puțin timp pentru a se antrena și pregătească bagajul. Hai să vedem ce au voie și ce nu să pună în bagaj concurenții Survivor România 2022.

Începe Survivor România 2022
Începe Survivor România 2022

Potrivit Ciao, fiecare concurent are dreptul să ia cu el în rucsac trei tricouri simple, același model, fără ca numele brandului sau logo-ul să fie la vedere. Culorile gri, negru, albastru sau alte culori țipătoare sunt interzise. De asemenea, vor adăuga 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, trei seturi de bikini și trei maiouri sau bustiere simple pentru sport, la fel, fără logo sa nume de brand inscripționate.

Pentru serile reci și ploioase, concurenții vor trebui să aibă trei perechi de pantaloni lungi, identice, și trei bluze de trening sau hanorace, identice. În ceea ce privește încălțămintea, concurenții vor avea voie să aibă cu ei numai o pereche de adidași negri. De asemenea, Faimoșii și Războinicii vor avea voie să își ia trei combinații de outfit diferite, de petrecere, dar nu foarte elegante.

Ce primesc concurenții de la Survivor România 2022 când ajung în Republica Dominicană

Ajunși în Republica Dominicană, concurenții Survivor 2022 vor primi un rucsac gol în care își vor pune câte un tricou, o pereche de pantaloni și o bluză de trening. De asemenea, vor primi și o mică trusă în care au periuță de dinți, pastă, aparat de ras și pieptene. Desigur, vor primi și hârtie igienică, însă nevoile vor fi nevoiți să le facă în natură. Se pare că nici crema SPF nu le va lipsi concurenților.

Cei care urmează tratamente trebuie să aducă hârtie de la medic în care se specifică ce medicamente iau. Pe acestea vor avea voie să le aibă în bagaj.

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cei 12 concurenți care vor forma echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, show prezentat de Daniel Pavel, la PRO TV, din 16 ianuarie