Home » Life & Style » Știri mondene » De ce a rupt Andreea Marin legătura cu Ion Țiriac. Adevărul nebănuit despre relația lor

De ce a rupt Andreea Marin legătura cu Ion Țiriac. Adevărul nebănuit despre relația lor

Cojocaru Cristian / 25.08.2021, 17:38
De ce a rupt Andreea Marin legătura cu Ion Țiriac. Adevărul nebănuit despre relația lor

În urmă cu 15 ani, legătura dintre Andreea Marin și Ion Țiriac ocupa primele pagini ale tabloidelor. La acea vreme, circulau zvonuri potrivit cărora cei doi erau la un pas de a se căsători. Legătura dintre aceștia însă s-a rupt, Zâna Surprizelor fiind cea care a decis să se distanțeze de fostul tenismen. Motivul l-a dezvăluit chiar ea.

De ce s-a rupt legătura dintre Andreea Marin și Ion Țiriac

Ce relație a existat între Andreea Marin și Ion Țiriac și ce s-a rupt de fapt legătura lor? Iată că a venit vremea să iasă la iveală motivul pentru care Andreea Marin l-a „părăsit” pe cunoscutul om de afaceri.

În urmă cu 15 ani, cei doi apăreau destul de des împreună. Conform zvonurilor care circulau în showbizul autohton, fostul jucător de tenis i-ar fi cumpărat prezentatoarei în acea perioadă un inel de logodnă.

În ciuda speculațiilor care s-au făcut, cei doi nu au ajuns însă împreună la altar. În plus, vedeta de televiziune a ales să se distanțeze de miliardar. Fosta Zână a Surprizelor a dorit să clarifice toată acea situație care a avut loc atunci, explicând de ce a ales să rupă relația cu Ion Țiriac.

„Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, a fost întrebarea venită din partea vedetei Kanal D – Denise Rifai, iar răspunsul Andreei Marin nu a întârziat să apară.

”Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă. A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om„, a declarat Andreea Marin la Kanal D.

O fostă iubită de-a lui Ion Țiriac, Adriana Ikim, a afirmat că a surprins acel moment în care pregătirile de nuntă erau în curs, aceasta fiind la Milano la acea vreme.

“Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: `Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă`”, a spus Adriana Ikim, citată de national.ro.

andreea marin legătură țiriac
Andreea Marin si Ion Tiriac formau un cuplu in urma cu 15 ani

Cine este Andreea Marin

Andreea Violeta Marin este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane).

A fost jurat în emisiunea ”Uite cine dansează!”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Din octombrie 2020, este coproducătoare și realizatoare a emisiunii ”Nu există nu se poate!”, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

Deși aceasta putea urma o carieră în sport, având în vedere că în tinerețe frumoasa prezentatoare a făcut handbal de performanță, vedeta a ales calea jurnalismului și a televiziunii. Chiar dacă din punct de vedere material aceasta se poate numi o femeie împlinită, în continuare modestia o caracterizează.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.

Cine este Ion Țiriac

Ion Țiriac este un fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri în Germania și România. În 1970, a câștigat împreună cu Ilie Năstase turneul de la Roland Garros.

Talentul său pe teren s-a materializat mai ales la dublu, câștigând alături de Ilie Nastase numeroase turnee. Dintre aceste putem enumera Foro Italico, Open Philadelphia Indoor, Monte Carlo Open, Opne Suedia, Italian Open și Canadian Open, Arymehr Cup, Nice International alături de Guillermo Villas precum și Baltimore International, Volvo International, iar alături de Adriano Panatta, Campionatul Mondial de Tenis de la Sao Paolo din 1974.

Alături de bunul său prieten și totodată coleg de teren, Ilie Năstase, cei doi au reprezentat Cupa Davis între 1959 – 1978, disputând trei finale cu SUA – 1969, 1970 și 1972. Ion Țiriac este, de asemenea, unul dintre cei mai bogați români, fiind proprietarul unui număr mare de firme în domeniul bancar, auto și cel al transporturilor. Este primul român care a intrat în lista Forbes a miliardarilor lumii.