Home » Life & Style » Știri mondene » De ce Denise Rifai poartă doar haine negre în emisiunea ei de la Kanal D. Motivul nebănuit

De ce Denise Rifai poartă doar haine negre în emisiunea ei de la Kanal D. Motivul nebănuit

Manolică Anca / 27.04.2022, 09:06
De ce Denise Rifai poartă doar haine negre în emisiunea ei de la Kanal D. Motivul nebănuit

Denise Rifai a vorbit, în sfârșit, despre motivul pentru care poartă doar haine negre în emisiunea ei de la Kanal D. Moderatoarea show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai” a primit de multe ori această întrebare și, recent, a decis să dea un răspuns amplu, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. Iată ce a spus frumoasa prezentatoare.

De ce se îmbracă Denise Rifai doar în negru la emisiune

Denise Rifai a făcut furori cu show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D, după ce timp de zece ani a prezentat doar emisiuni politice. Telespectatorii au putut-o vedea, de-a lungul timpului, îmbrăcată numai în negru în cadrul show-ului. Acest lucru a stârnit un val de reacții în mediul online, mulți întrebându-se care este motivul real.

Recent, frumoasa moderatoare spus de ce poartă mereu negru la show-ul său de la Kanal D. Ea a observat că aceasta este una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor ei, așa că a decis să dezvăluie „misterul”. A vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu mai amplu, în care a abordat mai multe subiecte.

Mulți nu s-ar fi gândit la asta

Denise Rifai a dezvăluit că îmbracă haine de culoare neagră la fiecare ediție a emisiunii sale pentru că asta ține de formatul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fiind mereu îmbrăcată astfel, spune ea, imaginea ei este aceeași, nu se schimbă. Iar accentul cade pe invitat.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru”, a dezvăluit Denise Rifai pentru kanald.ro.

Denise Rifai
Denise Rifai

Denise Rifai are rădăcini musulmane

Nu mulți știu că tatăl prezentatoarei TV este de origine musulmană, iar ea se declară foarte mândră de acest lucru. De altfel, o bună parte din copilărie și-a petrecut-o în Iordania, mutându-se apoi în România pentru că mama sa este de aici. Denisei Rifai susține că nu a avut preferințe, iar când a mers în Iordania s-a simțit ca acasă. Numele său „Rifai” provine din limba arabă și se traduce „Cel de Sus”.

„Lumea arabă e atat de importantă pentru mine…”, a mărturisit ea la un moment dat.

Vedeta a declarat pentru avantaje.ro că acesta este un nume foarte des în Iordania și că este regăsit la clasele sociale înalte. De asemenea, în lumea musulmană totul este foarte strict, iar de aceste reguli s-a lovit și ea în copilărie când nu avea voie să stea foarte mult afară. Însă, ambii părinți au susținut-o în tot, inclusiv în alegerea profesiei.