Home » Life & Style » Știri mondene » De ce divorțează Anca Neacșu, fosta membră A.S.I.A. Despărțirea are loc după 10 ani de mariaj

De ce divorțează Anca Neacșu, fosta membră A.S.I.A. Despărțirea are loc după 10 ani de mariaj

Alexandru Cazacu / 13.05.2022, 11:07

Fostă membră a trupei A.S.I.A, Anca Neacșu a făcut furori în vremurile când cânta alături de Sorana Darclee, Irina Nicolae și Anemona Niculescu. Cu toate acestea, pentru o perioadă, vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor. După o căsnicie de 10 ani și multe declarații de iubire, blondina a decis să se despartă de Serkan Yaman, soțul său de origine turcă. Află în continuare de ce divorțează Anca Neacșu, după un deceniu de căsnicie.

De ce divorțează Anca Neacșu. Despărțirea are loc după 10 ani de mariaj

Conform unui portal de judecată, există depusă o cerere de separare între Anca Neacșu și soțul său. Deși în urmă cu 10 ani Serkan și Anca își jurau iubire eternă, se pare că fosta membră a trupei A.S.I.A a decis că relația nu mai funcționează, așa că închis acest capitol din viața sa.

Nu cu mult timp în urmă, artista a dat și primele declarații din acest punct de vedere. Conform spuselor Ancăi Neacșu, decizia de a merge pe căi separate a fost a amândurora. Totuși, Anca a fost cea care a făcut primul pas, începând demersurile pentru divorț.

„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a precizat Anca, contactată de jurnaliștii Antena Stars.

Anca Neacșu și omul de afaceri Serkan Yaman și-au unit destinele în 2012. Acum, după un deceniu de căsnicie și nenumărate declarații de dragoste, cei doi au deci să de despartă.

De ce divorțează Anca Neacșu de afaceristul turc, Serkan Yaman
De ce divorțează Anca Neacșu de afaceristul turc, Serkan Yaman

A.S.I.A, una dintre cele mai de succes formații românești de la începutul anilor 2000

În caz că nu știați, la începutul anilor 2000, trupa A.S.I.A se bucura de un real succes. Formația de muzică pop a fost înființată în primăvara lui 1999, iar numele trupei era un acronim al prenumelor celor patru cântărețe din formația inițială. Mai exact este vorba despre Anca Neacșu, Sorana Darclee, Irina Nicolae și Anemona Niculescu.

La vremea respectivă, cele patru artiste aveau o mulțime de fani, iar melodiile lor erau în toate topurile muzicale din România. Prima dintre artiste care a decis să părăsească trupa a fost Anemona, ea fiind înlocuită ulterior de Alexandra-Crina Potora.

Cu toate acestea, nici Alexandra nu a stat prea mult în formație și a decis să plece. În locul său a venit Alina Diana Crișan care, în decembrie 2002, a fost aleasa să facă parte din trupa A.S.I.A, după ce a câștigat concursul TV „Alege A.S.I.A.”. Tot în 2002, „Anca” Silvia Roxana Sârbu a înlocuit-o pe Anca Neacșu în celebra formație. Din 2005 și până în 2006, când trupa a fost desființată, Rodica Novac a înlocuit-o pe Irina Nicolae.

Albume ale trupei A.S.I.A

Cu siguranță, mulți dintre români își aduc aminte de celebra piesă a formației, „Dă-mi nopțile înapoi”, mai ales că melodia făcea furori la vremea respectivă. Ei bine, de-a lungul anilor, trupa a scos mai multe albume, iar printre acestea se numără și următoarele:

  • „A.S.I.A.” –  (1999)
  • „Periculos” – (2000)
  • „Nopți albe” – (2000)
  • „Iubiri adevărate” – (2002)
  • „Eu, tu și … Luna de pe cer” – (2002)
  • „Fulgi de nea” (cu grupul Bimbam) – (2002)
  • „Urban” – (2004)
  • „Shanana” – (2005).