Home » Life & Style » Știri mondene » De ce s-au certat Madonna şi Janet Jackson. Motivul pentru care Michael a ales să se distanțeze de Regina Pop

De ce s-au certat Madonna şi Janet Jackson. Motivul pentru care Michael a ales să se distanțeze de Regina Pop

Manolică Anca / 16.02.2022, 16:45
De ce s-au certat Madonna şi Janet Jackson. Motivul pentru care Michael a ales să se distanțeze de Regina Pop

Madonna şi Janet Jackson sunt două vedete emblematice care au inspirat o întreagă generație de artiști ce le-au călcat pe urme. Și cum rivalitatea este foarte mare la acest rang, desigur că nici între cele două nu au lipsit momentele tensionate. Află care este motivul pentru care s-au certat Madonna şi Janet Jackson în trecut. A depășit granițele profesionale!

Madonna şi Janet Jackson, rivalitate la rang înalt

De-a lungul carierei celor două, fiecare s-a aflat la înălțime, răsfâțându-și fanii cu cele mai frumoase hituri care sunt celebre și astăzi. În topul Billboard Hot 100, Janet a avut 27 de hituri în top 10, dintre care 10 au ajuns în fruntea topurilor. În același clasament, Madonna a avut 38 de top 10 și 12 nr. 1 și deține recordul pentru cele mai multe intrări în top 40 pentru o femeie.

Încă din epoca revoluționară a lui Jackson, „Rhythm Nation 1814”, ea este singura artistă care a avut șapte hituri de top 5 de pe un singur album și a devenit prima artistă nominalizată pentru producătorul anului la Premiile Grammy din 1990, potrivit Billboard. În plus, turneul de promovare a albumului rămâne turneul de debut cu cele mai mari încasări din toate timpurile. În ceea ce o privește pe Madonna, „Sticky & Sweet Tour” din 2008 este turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile al unei artiste.

Madonna şi Janet Jackson
Madonna şi Janet Jackson

Janet Jackson, în schimb, este singura cântăreaţă care are şapte piese în Top 5 de pe acelaşi album („Rhythm Nation 1814”), devenind prima artistă nominalizată pentru Producătorul anului la Premiile Grammy din 1990. În plus, turneul de promovare a albumului rămâne turneul de debut cu cele mai mari încasări din toate timpurile. În ceea ce o privește pe Madonna, „Sticky & Sweet Tour” din 2008 rămâne turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile al unei artiste.

Rivalitatea există și este una foarte mare între deţinătoarea a cinci trofee Grammy (Janet) şi posesoarea a şapte astfel de premii (Madonna). Cele două staruri sunt umăr la umăr când vine vorba de realizările lor, iar noi le suntem recunoscători pentru arta fenomenală pe care au oferit fanilor!

Dar rivalitatea a depăşit graniţa profesională

Nu mai este de mult un secret faptul că Madonna a fost, pentru scurt timp, iubita fratelui mai mare al lui Janet Jackson, Michael Jackson. La începutul anilor ’90, cei doi au avut o scurtă aventură, care nu s-a transformat niciodată într-o poveste de dragoste. Cântăreața din „Vogue” a dezvăluit anterior că ea și cântărețul din „Billie Jean” s-au sărutat o dată.

Nu după mult timp, se pare că Regina Pop şi-ar fi scos ghearele şi a atacat-o pe cea i-ar fi putut deveni cumnată, în cazul în care relația ar fi ajuns să se oficializeze la Starea Civilă. Dar ce s-a întâmplat mai exact?

Madonna şi Michael Jackson
Madonna şi Michael Jackson

Se pare că într-una din seri, pe când Madonna şi Michael Jackson luau cina împreună, aceasta a început să o critice pe Janet. Nu se ştiu prea multe detalii cu privire la motivul care a dus la o asemenea situație. Cert este că Michael s-a simţit jignit de acuzele pe care i le aducea partenerea lui surorii sale şi a ales să se distanțeze rapid de Regina Pop.

Vorbele au ajuns la urechea lui Janet și nu i-au picat bine nici el. Într-un interviu acordat celor de la Vibe, în 1994, aceasta a spus că n-o urăşte pe Madonna, dar, dacă s-ar întâmpla asta, ar avea „toate motivele din lume” să o facă.