Home » Life & Style » Știri mondene » Fața neștiută a lui Irinel Columbeanu. Romanița Iovan a dezvăluit cum era omul de afaceri la începutul relației lor

Fața neștiută a lui Irinel Columbeanu. Romanița Iovan a dezvăluit cum era omul de afaceri la începutul relației lor

Manolică Anca / 29.03.2022, 12:18
Fața neștiută a lui Irinel Columbeanu. Romanița Iovan a dezvăluit cum era omul de afaceri la începutul relației lor

Fața neștiută a lui Irinel Columbeanu, dezvăluită de Romanița Iovan. Pentru că da, deși puțini își mai amintesc, Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au format un cuplu în urmă cu mai bine de 30 de ani. Povestea lor de dragoste a durat un deceniu, iar de atunci, pe cei doi îi leagă o frumoasă relație de prietenie. Iată ce dezvăluiri a făcut celebra creatoare de modă despre fostul om de afaceri.

Romanița Iovan a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au format un cuplu din anul 1986 până în 1996, atunci când fiecare a decis că este mai bine să o ia pe drumul său. Însă, după ce povestea lor de dragoste s-a încheiat, s-a legat o frumoasă prietenie între cei doi, care durează de aproape 33 de ani.

Invitată la emisiunea EGO LIFE cu Dana Săvuică, celebra creatoare de modă a vorbit foarte frumos despre fostul afacerist și și-a adus aminte cu drag de anii respectivi. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la începutul relației lor, iar pe cei doi continuă să îi lege o frumoasă prietenie.

Irinel nu avea avere când s-a iubit cu celebra creatoare de modă

Romanița a recunoscut că dragostea nu are bariere în ceea ce privește diferența de vârstă, fizicul, banii sau mașina pe care o conduce fiecare. A oferit cel mai bun exemplu din propria experiență, făcând referire la relația pe care a avut-o cu Irinel. Mai ales că, în urmă cu ceva timp, au apărut cîteva zvonuri potrivit cărora Irinel Columbeanu ar fi susținut-o financiar pe aceasta.

Romanița Iovan
Romanița Iovan

Ei bine, se pare că, la acea vreme, bărbatul nu avea bani, ci trăia într-un bloc comunist și conducea un simplu Oltcit. Creatoarea de modă a subliniat că nu este bine și nici frumos să comentăm despre viața și relațiile altora.

„O să combat o prostie și o inepție. Irinel, pe vremea lui Ceaușescu, era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba. Nu învârtea averi și nicidecum, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.

Niciodată când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru totdeauna, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor”, a spus Romanița Iovan în exclusivitate pentru emisiunea EGO LIFE.

Cu cine se iubește acum Romanița Iovan

În vârstă de 57 de ani, celebra creatoare de modă, a fost căsătorită cu Adrian Iovan, pilotul care s-a stins din viață în urma unui accident aviatic în Munții Apuseni. Cei doi au împreună un băiat, Albert Iovan. În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un avocat cu 11 mai mai tânăr, Iulian Gogan. Sunt împreună deja de 13 ani.

Și relația dintre fiul creatoarei de modă și iubitul acesteia este una strânsă. Iulian Gogan a dezvăluit că nu i-a fost greu să accepte situația, având în vedere că și el are un copil dintr-o relație anterioară.