Home » Life & Style » Știri mondene » Filmulețul cu Alexandra Stan care le-a aprins imaginația fanilor. Cum s-a lăsat filmată pe plajă

Filmulețul cu Alexandra Stan care le-a aprins imaginația fanilor. Cum s-a lăsat filmată pe plajă

Redactia Știri / 23.05.2024, 13:19

În urmă cu aproape o săptămână, Alexandra Stan a revenit în atenția publicului larg după ce a lansat o nouă melodie, „Bambola”, interpretată alături de Toka.

De pe 16 mai 2024 și până astăzi, videoclipul a adunat pe YouTube aproximativ 150.000 de vizualizări, iar Alexandra Stan a încercat pe cât posibil să îl promoveze pe rețelele de socializare.

În unele postări, celebra cântăreață apare inclusiv îmbrăcată sumar, pentru a atrage atenția cât mai mult și pentru a-i face pe fani să asculte melodia. Atât în feed, cât și la story pe Instagram, Alexandra Stan apare de foarte multe ori în bluze mulate pe sub care nu poartă nimic, astfel că formele ei sunt puse în evidență.

Cu o combinație de ritmuri efervescente, dansante și cu un mesaj pozitiv, melodia „Bambola” are un sound pop-dance cu inserții de saxofon, după cum se arată în comunicatul de presă pe care echipa artistei l-a trimis la presă.

Noua melodie nu e pe placul fanilor

După lansare, Alexandra Stan a adunat mii de like-uri și sute de comentarii pe Instagram, la postările despre melodie, semn că fanii ei sunt încântați de ceea ce văd și aud.

Într-un filmuleț de pe internet, artista chiar apare pe plajă, în timp ce dansează pe versurile „Bambola”. „Să vă văd mișcările de luni”, a scris ea în dreptul postării.

Iar fanii i-au răspuns imediat! „Ca de obicei, superbă”, „Frumoasă”,„Ce piese lipsite de inspirație ai ajuns să scoți! Ce ai fost și ce ai ajuns”, „Să nu faci niciodată greșeala să-ți pui silicoane! Habar n-ai cât de splendidă și apreciată ești pentru naturalețe și dezinvoltură” și „Când nu ajunge piesa în top, mai dai puțin lasciv din fese… poate doar așa cineva o să o remarce și o să-i dea play” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)