Home » Life & Style » Știri mondene » FOTO: Ce face și cum arată acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare. S-a căsătorit în secret

FOTO: Ce face și cum arată acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare. S-a căsătorit în secret

Alexandru Cazacu / 19.04.2022, 08:40

Cel mai probabil, majoritatea românilor îl cunosc pe Radu Pietreanu. În 1988, alături de Mugur Mihăiescu și Dan Sava, îndrăgitul actor de comedie a înființat grupul „Vacanța Mare”. Recent, Radu și-a luat fanii prin surprindere, după ce a mărturisit că este căsătorit. Ba chiar mai mult de atât, relația cu soția sa durează de mai bine de șapte ani. Află în continuare ce face și cum arată acum Radu Pietreanu, alias Costel de la Vacanța Mare.

Ce face și cum arată acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare

Scenarist și actor de excepție, de-a lungul anilor, Radu Pietreanu a cucerit inimile multor telespectatori din România. Cu toate acestea, actorul nu prea obișnuiește să dezvăluie detalii despre viața sa personală. Totuși, nu cu mult timp în urmă, Radu și-a luat admiratorii prin surprindere, după ce a mărturisit că este căsătorit și are o relație cu soția sa de mai bine de șapte ani de zile.

Recent, actorul a prezentat-o pe Mihaela, partenera sa de viață. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Radu a avut doar cuvinte de laudă la adresa soției sale. De asemenea, Mihaela a dezvăluit detalii despre cum l-a cunoscut pe actor. Deși formează un cuplu de mai bine de șapte ani, cei soi s-au căsătorit abia în toamna anului trecut.

Radu Pietreanu: „Aș vrea să mă despart de ea dar nu găsesc motive”

Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar actorul pare să fie cucerit total de cea care i-a devenit soție în luna octombrie a anului trecut. În cadrul unei emisiuni TV, Radu Pietreanu a mărturisit că este căsătorit, însă nu a dat prea multe detalii din acest punct de vedere.

De asemenea, îndrăgitul actor i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste partenerei sale de viață, cu umorul caracteristic, spunând că ar vrea să se despartă de ea, dacă că nu are motive pentru a face asta. Radu susține că și-a găsit liniștea alături de soția sa și că se simte foarte împlinit.

„Avem șapte ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit”, a spus Radu Pietreanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ce face și cum arată acum Radu Pietreanu. Actorul s-a căsătorit în secret
Ce face și cum arată acum Radu Pietreanu. Actorul s-a căsătorit în secret

Cum și-a cunoscut actorul soția

Totodată, Mihaela Pietreanu a făcut dezvăluiri despre cum l-a cunoscut pe Radu. Soția actorului a povestit că l-a văzut prima dată pe scenă la un spectacol în Iași. Ba chiar mai mult de atât, se pare că ea a mers la spectacolul respectiv împreună cu fratele său, iar Radu Pietreanu a remarcat-o, în public.

„Avea un spectacol la Iași, l-am văzut pe scenă prima dată. Am mers la un spectacol cu fratele meu și el m-a remarcat”, a povestit Mihaela Pietreanu.

După cum am menționat și anterior, Radu și Mihaela Pietreanu și-au unit destinele în luna octombrie anul trecut.