Home » Life & Style » Știri mondene » Georgina Rodriguez, povestea mai puțin știută a iubitei lui Cristiano Ronaldo. Cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe celebrul fotbalist

Georgina Rodriguez, povestea mai puțin știută a iubitei lui Cristiano Ronaldo. Cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe celebrul fotbalist

Manolică Anca / 06.02.2022, 13:50

Viața privată a fotbaliștilor a fost și va rămâne mereu un subiect de mare interes pentru fani, iar când jucătorul în cauză este Cristiano Ronaldo, acest lucru devine și mai pronunțat. Așadar, toată lumea este curioasă să descopere cât mai multe Georgina Rodriguez, actuala iubită a starului portughez. Află-i povestea mai puțin știută.

Cine este Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo poate că își trăiește cea mai mare parte a vieții în ochii publicului, dar a rămas relativ secretos în ceea ce privește relațiile personale în tot acest timp. După cinci ani de relație cu modelul rus, Irina Shayk, acesta a întâlnit-o pe Georgina Rodriguez, cea care a devenit oficial partenera căpitanului Portugaliei.

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez

Fotomodel și dansatoare, ea este, de asemenea, un fel de „influencer” pe internet, cu un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, numărând peste 30 de milioane de fani pe Instagram. Dar cine este Georgina Rodriguez, cea din viața reală? Află-i povestea în rândurile de mai jos.

Cu ce se ocupa înainte de a-l cunoaște pe Ronaldo

Georgina Rodriguez s-a născut pe 27 ianuarie 1994, în Buenos Aires din Argentina, dar a locuit mulți ani în Jaca, Spania. A fost crescută încă de mică de unchiul ei, Jesus Hernandez, după ce tatăl său, Jorge Rodriguez, a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru trafic de cocaină.

A practicat dansul clasic încă de la vârsta de patru ani, continuând să facă asta chiar și după ce a absolvit liceul, când s-a mutat la Madrid. Dar viața sa avea să se schimbe radical după ce l-a întâlnit pe starul portughez. Provenind dintr-o familie fără prea mari posibilități financiare, Georgina Rodriguez a suferit de multe ori pentru că nu a avut bani.

Dar a reușit să obțină o slujbă la un mare magazin de produse de lux din Madrid, Gucci, care avea să-i schimbe viața. Acolo a fost locul în care l-a cunoscut pe Ronaldo, mărturisind în reality show-ul ei de pe Netflix, „Soy Georgina”, că a fost fermecată și extrem de emoționată în acel moment.

„Înălțimea, corpul și frumusețea lui mi-au atras atenția. Tremuram în fața lui, dar s-a aprins o scânteie. Sunt foarte timidă și poate că acest lucru m-a stârnit mai mult în fața unei persoane care, cu o singură privire, m-a atins profund. Apoi, după aceea, felul în care Cristiano mă tratează, are grijă de mine și mă iubește a făcut restul.”, a mărturisit aceasta.

Relația lor a progresat constant și enorm de atunci

La sfârșitul anului 2016, cei doi au început să fie fotografiați de paparazzi împreună în public. Cel mai memorabil moment este acela când Ronaldo a fost surprins cu perucă și ochelari de soare în încercarea de a se deghiza în timpul unei excursii la Disneyland Paris, mai târziu în acel an.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

De atunci, Rodriguez fost văzută constant asistând la meciurile lui Real Madrid, Juventus, Portugalia și Manchester United. Bineînțeles, ea a făcut parte din familie și pentru premiile FIFA, participând la ceremonii alături de mama, surorile și fiul lui Ronaldo.

Georgina se ocupă de afacerile lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume, având o avere estimată la peste un miliard de euro. Iubita sa, Georgina, este cea care se ocupă de câteva dintre afacerile sale, iar Ronaldo o răsplătește cu 85.000 de euro pentru a duce o viață de lux.

Tânăra de 28 de ani urmează să devină mamă de gemeni anul acesta, un băiat și o fată. Cristiano și Georgina mai au împreună o fetiță de patru ani, Alana Martina. Tot ea este cea care se ocupă și de creșterea celorlalți trei copii ai fotbalistului.