Home » Life & Style » Știri mondene » Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears. Ce mesaj de susținere i-a transmis celebra artistă în public

Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears. Ce mesaj de susținere i-a transmis celebra artistă în public

Manolică Anca / 10.07.2021, 14:44
Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears. Ce mesaj de susținere i-a transmis celebra artistă în public

Drama prin care trece cântăreața Britney Spears a înduioșat o lume întreagă. Nu a rămas indiferentă nici colega de braslă, Madonna, care i-a trimis un puternic mesaj public de susținere. Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears.

Britney Spears trece de 13 ani printr-un calvar

Britney Spears trece de 13 ani printr-un adevărat calvar. Totul a început în anul 2007, când imediat după divorțul artistei de Kevin Federline, ea a început să aibă un comportament considerat haotic. Din acest motiv, ea a pierdut custodia celor doi copii. Mai mult, presupusa cădere nervoasă a condus la internarea ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei, Jamie Spears (68 de ani).

Și din acel moment, faimoasa cântăreață nu a mai putut fi stăpână pe deciziile privind cariera și averea. După încheierea acordului în instanță, tatăl și avocatul ei au fost cei care s-au ocupat de administrarea bunurilor și a vieții ei personale, controlând inclusiv persoanele cu care Britney putea lua contact. În toți acești ani, ea a fost obligată să locuiască în casă cu o echipă care îi controlează fiecare mișcare și a fost forțată să ia medicamente pentru tulburarea bipolară.

Britney Spears trece de 13 ani printr-un calvar
Britney Spears trece de 13 ani printr-un calvar

Nu are voie să se căsătorească și să facă copii

Britney Spears a spus că cei care dețin tutela asupra ei i-au controlat până și cele mai intime detalii din viața ei, inclusiv dacă poate avea sau nu copii. Cântăreața a declarat că ar mai vrea un copil, însă faptul că este sub tutela tatălui nu-i permite acest lucru, fiindcă are un dispozitiv intrauterin pentru prevenirea sarcinilor. Mai mult, artista a  susținut că tatăl ei a amenințat-o că îi intentează proces în anul 2018 dacă nu își susținea concertele.

Recent, artista a vorbit, neîntrerupt, timp de 24 de minute și le-a povestit judecătorilor, prin videoconferinţă, toate abuzurile la care a fost supusă în ultimii 13 ani şi a cerut să îşi recapete toate drepturile civile. Ea fost încurajată de sute de fani, care s-au prezentat în faţa tribunalului şi au susţinut-o pe toată durata audierii. Din păcate, Britney Spears a fost înfrântă în instanţă, judecătorul respingând cererea de retragere a tutelei.

„Acum vă spun adevărul. Nu sunt fericită, nu pot dormi, mă simt atât de furioasă, este o nebunie şi sunt deprimată. Plâng în fiecare zi. Nu mint. Îmi vreau viaţa înapoi. Au fost 13 ani şi este destul. Este dorinţa mea şi visul meu ca toate astea să se termine (…)

M-am săturat să mă simt singură! Merit să am aceleaşi drepturi ca toată lumea. Vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Am un dispozitiv contraceptiv intrauterin în mine în aceste momente să nu pot rămâne însărcinată. Şi vreau să îl scot.” a mărturisit Britney Spears, în cadrul videoconferinței.

Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears

Nu a rămas indiferentă nici colega sa de breaslă, Madonna. Regina pop a postat, într-un story pe Instagram, o fotografie în care poartă un tricou alb inscripționat cu numele artistei. Mesajul solistei sună cam așa: „Dă-i viața acestei femei înapoi. Sclavia a fost abolită cu mult timp în urmă! Moarte patriarhiei lacome care a făcut asta femeilor de secole. Aceasta este o încălcare a drepturilor omului! Britney venim să te scoatem din închisoare!”

Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears
Gestul impresionant al Madonnei pentru Britney Spears

Madonna este doar una dintre mai multe vedete care a venit în sprijinul lui Spears în săptămânile de după mărturia bombei în care și-a numit conservatorul (conceptul legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, având putere de decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal) „abuziv”. Mai mult, Madonna i-a cerut judecătorului Brendy Penny să pună capăt odată acestei situații.