Home » Life & Style » Știri mondene » Hugo Maradona, fratele legendarului Diego Maradona, a murit la 52 de ani. Totul despre legătura strânsă dintre cei doi

Hugo Maradona, fratele legendarului Diego Maradona, a murit la 52 de ani. Totul despre legătura strânsă dintre cei doi

Cojocaru Cristian / 28.12.2021, 15:22
Hugo Maradona, fratele legendarului Diego Maradona, a murit la 52 de ani. Totul despre legătura strânsă dintre cei doi

Un alt nume important din lumea fotbalului a trecut în neființă. Este vorba despre fratele marelui Diego Maradona, Hugo Maradona care a murit la vârsta de 52 de ani. Află de ce afecțiune a suferit fostul internațional în urma căreia a survenit decesul și ce legătură avea acesta cu celebrul Maradona.

Hugo Maradona a murit la vârsta de 52 de ani

Fratele lengedarului Diego Armando Maradona, Hugo Maradona a murit la vârst de 52 de noi, potrivit ultimelor rapoarte. Această veste care a întristat lumea fotbalului internaționat a fost anunțată de către cunoscutul jurnalist și comentator Mediaset, Raffaele Auriemma, în ziua de marți, 28 decembrie 2021, la un post de radio.

Fostul internațional argentinian de tineret, Hugo Maradona a jucat cu Ascoli, în Seria A din italia, cu Rayo Vallecano în La Liga din Spania și cu Rapid Vienna din Austria, asta înainte de a se alătura echipei Argentinos Juniors din țara sa natală. La începutul lunii decembrie 2021, Hugo Maradona se afla în Malta, găzduind un cantonament în tandem cu FC Qormi pentru grupele de vârstă cuprinse între U9 și U15.

Hugo Maradona ar fi fost găsit mort la domiciliul său din Monte di Procida, Napoli, Italia, după ce a suferit un atac de cord care i-a adus și moartea. Decesul său a fost constatat la ora 11:55 dimineața, iar potrivit medicilor care au ajuns la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta pentru a fi salvat.

hugo maradona a murit
Diego Maradona avea o relatie foarte stransa cu fratele sau, Hugo Maradona

Legătura dintre Diego Maradona și fratele său

Ultima dată când Hugo Maradona a fost suprins în public, a fost în tribunele de pe „Diego Maradona Stadium” din Napoli, atunci când aștepta inaugurarea statuii lui Diego Maradona. Decesul acestuia a survenit la puțin peste un an după ce, unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, fratele său Diego Maradona a murit în luna noiembrie a anului 2020.

Diego Maradona avea doi frați mai mici: Hugo și Raul. Aceștia au încercat să calce pe urmele celebrului argentinian, astfel că Hugo și-a început cariera fotbalistică încă de tânăr. La doar 18 ani, acesta semna un contract cu Napoli, echipă la care a și fost transferat. În acea perioadă, Napoli era campioana Italiei, însă după aceea, Hugo Maradona a fost împrumutat echipei Ascoli.

Cu toate că Hugo și Diego au fost și adversari, între cei doi exista o legătură foarte strânsă. Cariera lui Hugo a luat-o pe un drum diferit față de cea a lui Diego. Așadar, după ce a trecut pe la diferite echipe ale Spaniei, Austriei și Japoniei, fratele mai mic al lui Diego a ales să se întoarcă la Napoli. Acolo, acesta a început să își aloce tot timpul echipelor de juniori.

După ce Diego Maradona a murit, în data de 25 noiembrie 2020, Hugo a ținut să vorbească despre legătura dintre el și fratele său mai mare.

„A fost un al doilea tată pentru mine. Acum este alături de mama și tata”, a spus Hugo Maradona după decesul fratelui său.

Cu toate acestea, se pare că nu a durat foarte mult până când și Hugo s-a alăturat celor mai importanți oameni din viața lui.