Home » Life & Style » Știri mondene » Ilinca Vandici: carieră, biografie, viață personală. Cum a ajuns în lumina reflectoarelor și ce piedici a întâmpinat în TV

Ilinca Vandici: carieră, biografie, viață personală. Cum a ajuns în lumina reflectoarelor și ce piedici a întâmpinat în TV

Alexandru Cazacu / 05.05.2022, 13:17

Fără doar și poate, Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră. Cu toate acestea, nu mulți știu că, pe lângă impresionanta carieră în televiziune, frumoasa vedetă a câștigat și câteva concursuri de Miss. În acest articol veți afla totul despre cariera, biografia și viața personală a Ilincăi Vandici. Hai să vedem cum a ajuns în lumina reflectoarelor și ce piedici a întâmpinat de-a lungul carierei sale.

Debutul în televiziune și multe alte detalii despre cariera Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici s-a născut la Oradea, pe data de 17 iunie 1986. A studiat la Facultatea de Management și Marketing, în cadrul Universității Româno-Americană, din București. Vedeta a obținut și un masterat în Managementul strategic al firmei.

În 2004, viața vedetei avea să se schimbe radical, după ce a participat la un concurs de Miss. Ulterior, îndrăgita prezentatoare TV a câștigat premiul presei și un curs de pregătire în televiziune. Debutul său pe micile ecrane a avut loc la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica Meteo, dar și emisiunea „Esentze”. În anul 2007, vedeta TV s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat emisiunile „Magic Taxi” și „Bulvard”.

Au urmat mai multe emisiuni la diferite posturi TV, așa că, frumoasa prezentatoare și-a construit o carieră solidă în lumea televiziunii. De asemenea, Ilinca Vandici a cochetat și cu actoria, după ce a primit un rol în telenovela „Narcisa Sălbatică”.

În 2014, ea a revenit la Kanal D, unde a fost gazda emisiunii „O iubire de o vară”. Ulterior, la același post TV, Ilinca Vandici a prezentat „D-Paparazzi”. Acum, ea este prezentatoarea show-lui „Bravo, ai stil! Celebrieties”, unde le însoțește pe concurente în cea mai spectaculoasă experiență a vieții lor.

Ce piedici a întâmpinat în TV

Nu cu mult timp în urmă, frumoasa vedetă a mărturisit că au existat momente în care a simțit că vrea să se retragă pentru o perioadă, că are nevoie de o pauză profesională. Cu toate acestea, fiind o femeie puternică și ambițioasă, Ilinca a gestionat situația cu mult tact și și-a luat un timp pentru a-și pune în ordine prioritățile și gândurile.

„Mi s-a întâmplat să o iau cumva de la început, nu cred că aș putea să spun de la zero. Când activezi într-un domeniu și la un moment dat iei o pauză și te retragi o perioadă, revii și cauți alte oferte. Încerci să iei o decizie și te reîntorci în acel domeniu, în cazul meu în televiziune. Dar nu înseamnă că ai luat-o de la zero. Pentru că toată experiența acumulată, toate cunoștințele nu se pot șterge.

Eu eram tot eu, numele meu era același, aveam aceleași capacități de a face față în acest domeniu. Decizia mea de a mă retrage o perioadă nu a venit în urma unui eșec profesional. Ci am simțit că atunci a fost altceva mai important decât cariera. Mi-am urmat instinctele și am făcut ceea ce am simțit”, a spus Ilinca Vandici, pentru Ego.ro.

Totul despre cariera, biografia și viață personală a Ilincăi Vandici
Totul despre cariera, biografia și viață personală a Ilincăi Vandici

Reacția Ilincăi Vandici după ce a fost criticată pentru declarațiile făcute în podcastul lui Damian Drăghici

Diva a atras critici din partea internauților după ce a făcut mai multe declarații controversate în podcastul lui Damian Drăghici și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Mai exact, prezentatoarea a spus că l-ar ierta pe Andrei Neacșu, actualul său partener de viață, dacă acesta i-ar fi infidel. Prezentă în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D, Ilinca Vandici a încercat să ofere explicații cu privire la scandalul iscat, recunoscându-și greșeala.

„Am greșit. M-a durut foarte tare, practic vorbim de două apariții, podcast-ul și „40 de întrebări”. Din doua apariții de două ore jumătate, totul s-a redus la trei-patru răspunsuri a câte două minute!

Mi-am asumat întotdeauna lucruri, nu știi cât mă doare! Nu accept momentele în care sunt jignită, eu nu am făcut asta. După tot ce s-a întâmplat, îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Nu știu de ce nu am acordat mai multă atenție. Am lăsat să se înțeleagă altceva.

Asta cu violența mă doare, eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela… Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite”, a spus Ilinca, la Kanal D.

Din 2017, Ilinca Vandici este căsătorită cu omul de afaceri Andrei Neacșu. Cei doi au un băiețel de cinci anișori pe nume Zian.