Home » Life & Style » Știri mondene » Iubitele lui Adrian Mutu. Cu ce femei celebre din showbiz s-a iubit “Briliantul” și în ce relații a rămas cu fostele soții

Iubitele lui Adrian Mutu. Cu ce femei celebre din showbiz s-a iubit “Briliantul” și în ce relații a rămas cu fostele soții

Alexandru Cazacu / 09.11.2021, 18:06

În ceea ce privește cariera lui Adrian Mutu, toată lumea știe că este unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal pe care i-a avut naționala României. Se pare că și pe plan sentimental ”Briliantului” i-a mers foarte bine. În prezent, el este căsătorit cu Sandra Bachici și au împreună un băiețel. Cu toate acestea, hai să vedem care au fost iubitele lui Adrian Mutu. Iată cu ce femei din showbiz s-a iubit celebrul fotbalist român.

Adi Mutu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Sandra

În ceea ce privește iubitele lui Adrian Mutu, ei bine, fotbalistul are un palmares impresionant și din acest punct de vedere. Cu toate acestea, se pare că ”Briliantul” și-a găsit fericirea alături de Sandra Bachici. Cei doi sunt împreună de aproape șapte ani, însă s-au căsătorit  în urmă cu patru ani de zile și au împreună un băiețel, pe Tiago. Acum fostul atacant al naționalei este în culmea fericirii și pare să aibă căsnicia perfectă.

”Avem foarte multe lucruri în comun. Ne uităm la filme, facem multe lucruri împreună. Cel mai important este că râdem împreună. Avem un simț al umorului pe care doar noi doi îl înțelegem. Din dragostea noastră a ieșit Tiago Adrian Mutu, Turbo cum îi zic eu. Ne zăpăcește pe toți, se joacă prin casă, distruge pereții cu mingea, ia pe toată lumea la fotbal cu el. Așa făceam și eu cu tata acasă”, a spus Adrian Mutu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce iubite a avut Adrian Mutu
Cu ce femei s-a iubit Adrian Mutu. Fotbalistul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Sandra

Iubitele lui Adrian Mutu. Cu ce femei din showbiz s-a iubit fotbalistul

Ei bine, după cum am menționat și anterior, Adi Mutu stă destul de bine la acest capitol. El a avut relații cu unele dintre cele mai râvnite femei și a mai fost însurat de două ori. Cu toate acestea, Haideți să vedem cu ce femei s-a iubit fotbalistul.

Așadar, se pare că prima iubire a lui Adrian Mutu datează din perioada liceului când, vreme de doi ani de zile, fostul atacant a fost într-o relație cu Irina Neagu. Este vorba despre o fostă handbalistă, campioană mondială la tineret, care a jucat și în Italia.

Ulterior, ”Briliantul” a cunoscut-o pe Anca Nicolae, fostă vedetă Playboy. Ei bine, această relație a durat tot doi ani de zile, însă cei doi s-au despărțit, iar Adi a cunoscut-o pe Alexandra Mutu, care a devenit prima lui soție.

Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu

După cum spuneam, Alexandra Dinu a devenit prima soție a fotbalistului, iar din dragostea lor a venit pe lume Mario. Cu toate acestea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat în 2003. Se pare că acum, Adrian și Alexandra sunt în relații bune.

”Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând”, a spus Adrian în podcastul ”Acasă la Măruță”.

Femeile din viața lui Adrian Mutu

Printre fostele iubite ale lui Adrian Mutu se numără și Laura Andreșan, Ioana Popescu, Diana Codreanu, Catrinel Menghia, Diana Munteanu, Cristina Cepraga și Lavinia (ex Spicy). De asemenea, ”Briliantul” a avut ideile și cu celebrități din afara țării, precum Aida Yespica, Blu Cantrell, Moran Atias și Martina Stella, potrivit gsp.ro.

În 2005, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuleo Matos, iar cei doi au împreună două fete, Adriana și Maya Vega. Ei bine, această căsnicie a durat aproape nouă ani, însă și de această dată s-a ajuns la divorț.

Ulterior, Adrian a cunoscut-o pe Sandra Bachici de care s-a îndrăgostit nebunește, ea devenind-ui a treia lui soție. După cum spuneam și la începutul articolului, acum Adi și Sandra trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel, pe Tiago.