Home » Life & Style » De ce s-au despărțit Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Scandalul a fost uriaș

De ce s-au despărțit Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Scandalul a fost uriaș

Alexandru Cazacu / 11.02.2021, 15:13
De ce s-au despărțit Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Scandalul a fost uriaș

Cu toți ne aducem aminte de celebrul cuplu format din fotbalistul Adi Mutu și frumoasa Alexandra Dinu. Deși nimeni nu se aștepta, mariajul celor două vedete a luat sfârși după doar trei ani. Cu toate acestea. nu mulți sunt cei care știu motivul pentru care cei doi au decis să o ia pe căi separate.

De ce s-au despărțit Adrian mutu și Alexandra Dinu

În acea perioadă, celebrul cuplu era foarte controversat în România, fiind unul dintre cele mai frumoase din showbiz. Cei doi au avut și un copil, însă, din păcate, Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au despărțit după trei ani de căsnicie. Cu toate că nu au dezvăluit niciodată motivul despărțirii lor, se pare că celebrul fotbalist era foarte gelos.

Frumoasa Blondă era atunci la începutul carierei sale în televiziune. Prin prisma noul job, frumoasa soție de la acea vreme a lui Adi Mutu, era nevoită să participe la mai multe evenimente din Români. Se pare că acest lucru l-ar fi deranjat pe fotbalist, care ar fi vrut ca frumoasa blondă să fie o ”femeie de casă”. Mai mult de atât, la unul dintre evenimente, schiorul Alberto Tomba ar fi încercat să o cucerească pe soția fotbalistului.

”Informez opinia publică în general și în special simpatizanții mei și ai fotbalului că amiabil am convenit cu soția mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acțiunea de divorț. Doresc să am liniștea necesară pentru concentrare și participare eficientă la acțiunile viitoare ale echipei naționale și ale formației de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică”, se arăta într-un comunicat transmis la acea vreme de Adrian Mutu.

Care a fost motivul despărțirii dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu
Care a fost motivul despărțirii dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, despre căsătoria cu Adi Mutu

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Alexandra Dinu a vorbit despre perioada în care a fost căsătorită cu fostul fotbalist și despre Mario, fiul pe care cei doi îl au împreună.

”La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, spunea Alexandra Dinu potrivit VIVA!.

Cu cine se iubește Alexandra Dinu astăzi

În anul 2015, Alexandra Dinu s-a mutat împreună cu Mario în Italia. Acum, după cei 16 petrecuți în Italia, frumoasa blondă a decis să se mute în Statele Unite împreună marea sa iubire. Alexandra trăiește o nouă poveste de dragoste cu Jeffrey Greenstein, un celebru producător de la Hollywood.

Mai mult de atât, se pare că Alexandra Dinu este foarte îndrăgostită de producătorul american. După cum spune, ea crede în căsătorie și este pregătită să facă marele pas când va simți că este momentul.

”Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a declarat Alexandra Dinu, potrivit sursei citate.