Home » Life & Style » Știri mondene » Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cum a luat naștere relația lor și ce au declarat despre divorț. Antrenorul a recunoscut despărțirea

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cum a luat naștere relația lor și ce au declarat despre divorț. Antrenorul a recunoscut despărțirea

Manolică Anca / 11.10.2021, 12:15

Este oficial! După ce ani la rând au format unul dintre cele mai invidiate cupluri din România și după ce o perioadă bunpă au negat zvonurile despre o posibilă ruptură și au pozat într-o familie unită, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează. Chiar antrenorul este cel care a depus actele de divorț, punând capăt unui mariaj de peste 15 ani. Cum a început povestea lor de dragoste și ce spun despre acest deznodământ.

Cum a început povestea de iubire dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a anului 2008. Deși se știau încă din copilărie și mai fuseseră împreună în trecut, fiecare a ales să își vadă de viața lui, cu alt partener. Erau prea tineri și nu au considerat că este timpul pentru o căsătorie. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au redevenit un cuplu în anul 2008, după ce amândoi trecuseră deja printr-un mariaj și un divorț.

Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, între anii 1998 și 2007. Împreună, au două fiice, pe Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer, din 1994 până în 2008. Împreună, au un fiu, pe Luca (19 ani), care trăiește cu mama lui în Germania.

Ea era în America, iar el în Germania, dar destinul i-a adus din nou împreună pe cei doi. S-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar destinul le-a mai surâs o dată în acel an, atunci când a venit pe lume Laurențiu Reghecampf Jr. (13 ani).

„Îmi planificasem viața pe ore și pe ani. Mă gândeam că la 18 ani trebuie să dansez, să colind prin discoteci. Și, când ne-am despărțit, am zis că dacă o fi, o să ne luăm și la 80 de ani. Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat. Am spus că dacă ne-am pierdut o dată și ne-am regăsit, să fac pasul. Am vrut să am un copil.”, a declarat Anamaria în septembrie 2020, pentru Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Este oficial, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează!

În ultimele luni, au apărut numeroase informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează. Ba mai mult, chiar el a fost cel are a declarat că dorește să divorțeze de Anamaria. Însă, totul părea a fi o alarmă falsă, având în vedere vehemența cu care nega impresara toate zvonurile. Ea a încercat din răsputeri să își salveze căsnicia și susținea mereu că nu există niciun divorț.

Totul pare însă să ia sfârșit, odată cu cele mai recente declarații făcute de celebrul antrenor al Universității Craiova. El a acceptat să dea detalii în ceea ce privește situația sa pe plan personal și confirmat faptul că, după 15 ani de căsnicie, a înaintat cererea de divorț.

El a menționat încă de la început că acesta e un moment foarte delicat din viața lui, mai ales pentru că nu îi place să își expună viața personală. A declarat că familia e sfântă pentru el și că va continua să își urmeze principiile, adică va fi în continuare discret în ceea ce privește viața sa privată.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan.

Rebecca (stânga), Sarah (dreapta) şi Laurențiu Reghecampf Junior
Rebecca (stânga), Sarah (dreapta) şi Laurențiu Reghecampf Junior

Anamaria Prodan: „Pentru noi, el va rămâne soarele nostru”

Anamaria Prodan a fost mereu alături de soțul ei și l-a susținut necondiționat în fiecare decizie pe care el a luat-o. Impresara a dorit mereu să arate public că își iubește extrem de mult familia și că nu și-ar fi dori niciodată ca aceasta să se destrame. Însă, se pare că aceste mesaje nu l-au împiedicat pe Laurențiu să renunțe la căsnicia lor.

Imediat de la aflarea veștii că acesta a înaintat actele de divorț, Anamaria a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Ea își arată în continuare aprecierea și iubirea față de cel care i-a fost soț vreme de 15 ani.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară!

Prostiile presei gen „Lovitură pentru Anamaria Prodan” sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan.

Postarea făcută de Anamaria Prodan
Postarea făcută de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, tată din nou?

Mai mult, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o nouă iubită, iar relația ar fi trecut deja la un nou nivel. Corina Caciuc, cea despre care se zvonește că ar fi noua iubită a antrenorului, s-ar fi mutat deja în casa acestuia, la Craiova.

Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat foarte mult. Se zvonește deja că aceasta ar fi însărcinată și că Laurențiu Reghecampf ar urma să devină din nou tată peste numai șase luni.

Această informație a ajuns și la urechile Anamariei Prodan, care exclude orice posibilitate. „Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred că știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a declarat sexy-impresara.

Cine este Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Aurelian Reghecampf s-a născut pe 19 septembrie 1975 la Târgoviște. A fost unul dintre cei mai apreciați si talentați fotbaliști de la noi, în prezent fiind antrenorul formației Universitatea Craiova.

A debutat ca fotbalist la echipa orașului natal, FCM Târgoviște, în anul 1993, însă în același an a fost împrumutat la echipa austriacă SKN St. Pölten. Aici a jucat numai un an, după care a revenit la echipa orașului natal. În 1996 a ajuns la Steaua București, pentru care a evoluat până în 2000. Ulterior, a ajuns la mai multe formații din Bundesliga, printre care Energie Cottbus, Alemannia Aachen sau Kaiserslautern.

După retragerea din activitatea de jucător, și-a început cariera de antrenor, debutând la divizionara secundă FC Snagov, în 2009. A ajuns apoi pe banca mai multor echipe românești, după care, în 2014, a decis să plece la arabi, fiind pentru un an antrenorul celor de la Al-Hilal. În 2015 se întorcea în România, pe banca celor de la FCSB, unde a stat doi ani. S-a reîntors în Emirate, unde a antrenat până anul acesta, când a ajuns pe banca celor de la Universitatea Craiova.

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan-Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, este fiica regretatei Ionela Prodan. Luptătoare și ambițioasă, aceasta a devenit cea mai cunoscută impresară de fotbal din România. A ocupat funcția de președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Pentru munca depusă la cluburi Anamaria Prodan a fost răsplătită, fiind desemnată patru ani la rând, în perioada 2012-2016, „Managerul anului” în Gala Fanatik și „Managerul anului” în Gala Confidențial. În anul 2013 a primit premiul „Managerul anului” la Gala Ambasad’Or Vip.

Anamaria Prodan a reușit să facă al doilea cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei. Transferul lui Nicușor Stanciu s-a realizat pe o sumă fabuloasă de 10.000.000 de euro, ea încasând un comision de nu mai puțin de un milion de euro.

Ce avere au Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Reghe este unul dintre cei mai mari antrenori ai ultimului deceniu, înregistrând performanțe uluitoare în ultimii 10 ani în care a antrenat FCSB și diverse echipe de fotbal din Orient. Dar nici Anamaria Prodan nu se lasă mai prejos. Celebra impresară este una dintre cele mai bogate femei din România, având și ea o carieră impresionantă în fotbal.

Chiar Anamaria Prodan este cea care a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, că valoarea averii lor se ridică la peste 100 de milioane de euro. Aceasta spunea atunci că dacă ar înceta să mai muncească, ea și soțul său cu siguranță ar putea să mai trăiască încă 20 de vieți cu banii pe care îi au în conturi.