Home » Știri » Cine este Anamaria Prodan și câți bani are, de fapt

Cine este Anamaria Prodan și câți bani are, de fapt

Violeta Badea / 02.02.2021, 09:51
Cine este Anamaria Prodan și câți bani are, de fapt

Cine este Anamaria Prodan și câți bani are, de fapt. Impresara Anamaria Prodan nu s-a fericit niciodată să vorbească despre averea sa. Extravagantă, sexy, implicată în numeroase scandaluri, agenta nu se uită la bani când vine vorba să se răsfețe în lux. În prezent Anamaria Prodan se află în plin război al declarațiilor cu patronul FCSB, Gigi Becali, după ce acesta a trădat-o și l-a vândut pe Dennis Man la Parma prin intermediul verilor săi, Giovanni și Victor Becali. Însă, nimic nu o sperie pe impresară, fiind de multă vreme implicată în fenomenul fotbalistic. În continuare vom vedea cine este Anamaria Prodan si câți bani a strâns de-a lungul timpului.

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan-Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, este cea mai cunoscută impresară de fotbal din România. Este fiica regretatei Ionela Prodan și soția lui Laurențiu Reghecampf. Luptătoare și ambițioasă, agentul a ajuns un „nume” într-o lume a bărbaților. De asemenea, a ocupat funcția de președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Impresara s-a implicat și financiar la clubul Hermannstadt, dar s-a retras din conducerea sibienilor. Pentru munca depusă la cluburi Anamaria Prodan a fost răsplătită, fiind desemnată patru ani la rând, în perioada 2012-2016, „Managerul anului” în Gala Fanatik și „Managerul anului” în Gala Confidențial. În anul 2013 a primit premiul „Managerul anului” la Gala Ambasad’Or Vip.

Anamaria Prodan a reușit să facă al doilea cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei. Transferul lui Nicușor Stanciu s-a realizat pe o sumă fabuloasă de 10.000.000€ și fost la un pas să bată și acest record, dar Gigi Becali a trădat-o în cazul cazul transferului lui Dennis Man la Parma.

Patronul FCSB l-a adus pe vărul său să se ocupe de negocieri, astfel Giovanni Becali a ajuns în prim plan de aceată dată. Dar războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan este departe de a se fi încheiat și rămâne de vazut cum se va finaliza acest caz.

Anamaria Prodan duce o viata de lux
Anamaria Prodan duce o viata de lux

Câți bani are, de fapt

Anamaria Prodan se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar și își permite orice plăcere. Femeia a strâns o avere din fotbal și nu se ferește să vorbească despre asta atunci când are ocazia. Impresara se poate lăuda cu bijuterii de lux, vacanțe de vis, o colecție impresionantă de ceasuri, haine de la cele mai renumite brand-uri, poșete de mii de euro și o viață pe care și-ar dori-o oricine. Anamaria Prodan a susținut de mai multe oric că nu a făcut bani doar din fotbal, ci că i-au plăcut afacerile dintotdeauna.

”M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată.

Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele”, a mărturisit Anamaria Prodan, citată de gsp.ro.