Magda Catone, studentă la 63 de ani. Ce a ales să studieze celebra actriță

de:
29 07. 2022, 16:16

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, Magda Catone, a decisă să se reprofileze. În vârstă de 63 de ani, ea trăiește o viață în afara luminilor reflectoarelor și studiază ceea ce și-a dorit dintotdeauna. Ce a ales să studieze celebra artistă la un deceniu de la moartea soțului său, Șerban Ionescu, puteți afla în continuarea articolului curent.

Ce a ales să studieze Magda Catone la 63 de ani

Magda Catone a decis să își urmeze un vis pe care îl avea încă de la o vârstă fragedă. Actrița a hotărât că este momentul să urmeze teologia, iar în prezent ea face masteratul. Se pare că această pasiune se trage din familia artistei, de pe vremea când încă era copil. Cu toate acestea, abia la vârsta de 63 de ani a decis să o urmeze.

„Toți ne întrebăm dacă mai există ceva după ce nu vom mai fi. Cum spune Sorescu, „Oamenii vorbesc, se iubesc și mor. Oare mai există ceva?”. Despre asta se ocupă Teologia, de felul în care am venit și de felul în care ne pregătim să plecăm și cum stăm în această ambianță a vieții”, a spus celebra actriță la Pro TV.

„Dacă nu voi preda după acest masterat, dacă nu voi fi profesoară, voi mărturisi. Cred că asta facem cu toții, mărturisim cine suntem. Suntem suma acestor lucruri pe care le învățăm și eu prefer asta”, a mai declarat Magda, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Așadar, la 10 ani de la moartea soțului său, cunoscutul actor român Șerban Ionescu, ea a decis să trăiască astfel. Reamintim, că marele actor a trecut în neființă la 62 de ani, după ce a suferit vreme de mai multe luni de zile.

Magda Catone, studentă la 63 de ani. Ce a ales să studieze îndrăgita actriță

La un deceniu de la moartea soțului său, Magda Catone duce o viață discretă

În caz că nu știați, în anul 1982, Magda Catone a absolvit cursurile Academiei de Artă Teatrală și cinematografică, fiind studentă la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar, potrivit sursei citate anterior.

Cu toate acestea, din anul 2012, de când a rămas văduvă, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră nu a mai apărut nici măcar în reclamele datorită cărora a devenit atât de cunoscută. Totuși, Magda Ctone a mai apărut în unele producții românești, cum ar fi „Vineri seară”, „Scurtcircuit”, „Și atunci, ce e libertatea?” și „Scara”. Într-un interviu, Magda Catone a dezvăluit și care este motivul pentru care nu a mai apărut în alte reclame, după celebrele reclame la detergent.

„Am încheiat reclamele la acel produs. Au fost 12 ani, pentru cea mai longevivă reclamă din România. De obicei, când ești cu o marcă din astea, așa rămâi pe viață. Eu sunt doamna Detergent, nu vrea nimeni să mai vândă bere sau whisky cu mine. În fine, am mai făcut niște reclame la Mercedes, erau din alea vocale, precum și altele.

Dar asta a fost prea dezvoltată ca să mai crească la umbra ei altceva. Notorietatea nu te dezavantajează, decât dacă e pusă într-o zonă promiscuă, care se pare că scoate mai multă satisfacție și cetățenilor, chiar și robinetului, dar nu e cazul meu”, declarat actrița în cadrul unui interviu pentru Impact.ro.

Ei bine, iată că la vârsta aceasta, îndrăgită artistă a luat decizia radicală de a pune în practică ceea ce a visat încă din copilărie, fiind acum studentă la Teologie.