Home » Life & Style » Știri mondene » Mărturisiri șocante despre relația dintre Mike Tyson și fosta soție. Calvarul prin care fostul boxer a făcut-o să treacă. „Am decis să nu te omor!”

Mărturisiri șocante despre relația dintre Mike Tyson și fosta soție. Calvarul prin care fostul boxer a făcut-o să treacă. „Am decis să nu te omor!”

Manolică Anca / 16.02.2022, 10:15
Mărturisiri șocante despre relația dintre Mike Tyson și fosta soție. Calvarul prin care fostul boxer a făcut-o să treacă. „Am decis să nu te omor!”

Mike Tyson este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari nume din lumea boxului. Cu toate acestea, în timp ce bucura de un parcurs incredibil în ringul de box, viața sa personală a avut multe suișuri și coborâșuri. A avut multe probleme din cauza temperamentului său, geloziei, acuzației de viol și condamnării sale. Iată totul despre relația dintre Mike Tyson și fosta soție, Robin Givens.

Dezvăluiri uluitoare din relația dintre Mike Tyson și fosta soție

Mike Tyson a devenit o legendă grație realizărilor sale în ringul de box, nu comportamentului din viaţa sa privată. Este unul dintre cei mai iubiți sportivi, dar probabil și unul dintre cei mai controversați din toate timpurile, despre care s-au scris numeroase povești. Un personaj excentric, fără îndoială, dar care a recurs la violenţă şi în afara rigului de box.

De-a lungul timpului, fostul campion sportiv a fost căsătorit de trei ori. Prima soție a fost actrița Robin Givens, cu care s-a însurat în anul 1988, după numai 11 luni de relație. La acea vreme el avea 22 de ani, iar ea nu mai mult de 23. Actriţa era deja faimoasă, grație rolului din serialul „Head of the Class”, pe care l-a obţinut după ce a ales să renunţe la Harvard pentru a-şi începe cariera actoricească.

Astfel că, atunci când l-a cunoscut pe sportiv, Givens avea deja casa ei şi era destul de celebră. Cu toate acestea, el a numit-o adesea „golancă falimentară”. Tyson a susținut că decizia de a se căsători în grabă a venit ca urmare a sarcinii lui Givens. Cu toate acestea, la scurt timp după, aceasta a dezvăluit că a suferit un avort spontan.

Actrița a susținut că fostul soț a fost agresiv fizic

Despărțirea lui Tyson de Givens a devenit mai evidentă după infamul interviu cu jurnalista Barbara Walters. Aici, Givens l-a acuzat pe Tyson și l-a numit „intimidant”. Ea a susținut că și mama ei era speriată de temperamentul lui. La scurt timp după interviu, Givens a depus o cerere de divorț. Aveau numai opt luni de mariaj. Deși au continuat să se vadă, totul s-a terminat după ce Tyson ar fi surprins-o pe Givens înșelându-l cu starul hollywoodian Brad Pitt.

Actrița a susținut de multe ori că Tyson a fost agresiv fizic cu ea în timpul mariajului lor. Mai mult, aceasta a suferit şi din cauza abuzului emoţional la care o supunea sportivul. El era foarte gelos, iar abuzul asupra ei nu s-a oprit nici măcăr după divorț.  Acesta obișnuia să o sune și să o amenințe că îi va face viața grea, încât va ajunge să vrea să se sinucidă. „M-am decis să nu te omor. În schimb, o să-ţi fac viaţa un iad, astfel încât o să ajungi să-ţi tai singură venele şi să mori”.

Mike Tyson și fosta soție, Robin Givens
Mike Tyson și fosta soție, Robin Givens

Într-un interviu cu Oprah, la sfârșitul anilor 2000, Tyson a mărturisit că a lovit-o și a susținut că și ea a făcut același lucru, afirmând cu nonșalanță că era doar natura relației lor. „Am bătut-o şi-nainte. Şi m-a bătut şi ea pe mine. Pur şi simplu, aşa era relaţia noastră…”

Divorțul de milioane de dolari

Inițial, Givens nu a cerut niciun ban în urma divorțului lor. Cu toate acestea, ea a intentat apoi un proces de calomnie împotriva sportivului pentru 125 de milioane de dolari, afirmând că el a susținut că ea i-a furat banii.

Avocatul lui Tyson i-a luat apărarea campionului la categoria grea, susținând că Givens urmărește de fapt averea lui. Avocatul și-a exprimat dezaprobarea față de modul în care aceasta a transformat problemele ei și ale lui Tyson într-un spectacol public.