Home » Life & Style » Timp liber » Ce joburi neașteptate au avut starurile până să ajungă celebre. Din aceste slujbe și-au câștigat banii la început

Ce joburi neașteptate au avut starurile până să ajungă celebre. Din aceste slujbe și-au câștigat banii la început

Alexandru Cazacu / 22.11.2021, 16:34

Deși acum au averi impresionante, case de lux și trăiesc o viață la care mulți doar visează, înainte să devină celebre, unele dintre cele mai cunoscute staruri au avut joburi la care nu ne-am fi așteptat. Haideți să vedem din ce slujbe au făcut bani unii dintre cei mai cunoscuți actori din lume înainte de a deveni faimoși.

Ce joburi au avut starurile până să ajungă celebre

Deși poate părea incredibil, înainte de a deveni celebri, unii dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood au avut joburi la care nimeni nu s-ar fi așteptat. În continuarea acestui articol, veți afla ce slujbe au avut la început actori precum Brad Pitt, Helen Mirenn, Kate Winslet sau Danny DeVito.

Brad Pitt, mascota unui restaurant

Fără doar și poate, Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. De-a lungul anilor celebrul actor a reușit să strângă o avere de peste 300 de milioane de dolari. De asemenea, el a jucat în nenumărate producții de succes, fiind premiat, printre altele, și cu mult râvnitul Premiu Oscar. Cu toate acestea, primul job al mega-starului american a fost la un restaurant, unde lucra ca mascotă. Mai exact, Brad era deghizat într-un pui și împărțea pliante la restaurantul ”El Pollo Loco”. Ei bine, se pare că actorului nu-i este rușine de acest lucru.

Helen Mirren

La cei 76 de ani ai săi, Helen Mirren a ajuns acum una dintre cele mai cunoscute celebrități din lume. Deși are acum o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, înainte de a fi actriță, Helen a lucrat într-un parc de distracții.

Încă din copilărie, celebra artistă premiată cu Oscar pentru rolul din filmul ”Regina”, a visat să devină o mare actriță. Cu toate acestea, ea a lucrat pentru prima oară la parcul de distracții Kursaal, din Essex, Marea Britanie. De asemenea, până să devină celebră, Helen a urmat unele cursuri pentru a deveni profesoară.

Ce joburi au avut starurile până să ajungă celebre - Helen Mirren
Ce joburi au avut starurile până să ajungă celebre – Helen Mirren

 

Kate Winslet

Cu siguranță mulți oameni o cunosc pe Kate Winslet, mai ales datorită rolului său din filmul ”Titanic”. La 46 de ani, actrița de origine britanică a reușit să adune nu mai puțin de 65 de milioane de dolari, de pe urma rolurilor sale. Ba chiar mai mult de atât, Kate a fost nominalizată atât la premiile Oscar, cât și la Globurile de Aur.

Cu toate acestea, a fost o vreme când faimoasa actriță nici nu visa la o viață de lux. Se pare că în tinerețe, Kate Winslet prepara sandvișuri pentru clienții unui local.

Ce joburi au avut starurile – Danny DeVito

Actor desăvârșit și regizor de film, Danny DeVito a jucat în mai multe producții de succes, ajungând să aibă o avere estimată la aproximativ 80 de milioane de dolari. Ei bine, până să ajungă un actor de succes, Danny a lucrat la salonul de frumusețe al surorii sale. În cadrul unui interviu, Danny DeVito a povestit că după activitatea de la salonul surorii sale, el s-a angajat la morgă unde trebuia să aranjeze părul persoanelor decedate

Matthew McConaughey făcea curățenie la găini

Pe vremea când locuia în Australia, ca student într-un schimb de experiență, Matthew McConaughey câștiga bani făcând curățenie în cotețe la pui. Ba chiar mai mult de atât, pe lângă acest job, celebrul actor american avea și o slujbă part-time ca spălător de vase.