Home » Life & Style » Timp liber » Ce înălțime are de fapt Danny DeVito, celebrul actor de la Hollywood

Ce înălțime are de fapt Danny DeVito, celebrul actor de la Hollywood

Toader Mihai / 06.10.2021, 11:14
Ce înălțime are de fapt Danny DeVito, celebrul actor de la Hollywood

De-a lungul anilor Danny DeVito și-a clădit o carieră impresionantă în lumea cinematografiei, fiind actor, regizor și producător. Deși unii ar putea crede că pentru a te face remarcat ca actor trebuie să fii înalt, iată că Danny a demonstrat contrarul. Cu toate acestea, oare ce înălțime are de Danny DeVito? Ei bine, acest lucru îl vei afla în rândurile următoare.

Ce înălțime are de fapt Danny DeVito

Celebrul actor de la Hollywood s-a născut la 17 noiembrie 1944, în Neptun, New Jersey. Mama sa (Julia Moccello) a fost casnică, iar tatăl lui Danny DeVito era un mic proprietar de afaceri, ale cărui întreprinderi includeau un magazin de curățătorie chimică, un magazin de produse lactate și o sală de biliard.

Ei bine, în ceea ce privește înălțimea megastarului de comedie, Danny DeVito are o înălțime de 1.47 m și s-a născut cu displazie epifizară multiplă. Aceasta este o afecțiune genetică care împiedică creșterea oaselor. Cu toate acestea, hai să vedem ce spune actorul despre acest lucru. Se pare că, în ciuda nesiguranțelor sale, Danny DeVito a avut întotdeauna parte de sprijinul familiei și al prietenilor.

”Cu toții avem nesiguranțele noastre despre noi înșine. Eu am avut despre înălțimea mea, despre comportamentul meu…Dar să fiu în fața publicului înseamnă că am intrat într-un fel în gura balaurului. În loc să mă ascund în spate, am ieșit în față cu problema mea. Am spus: Iată-mă, eu sunt acest om”, a spus actorul, potrivit thetalko.

Ce înălțime are Danny DeVito
Ce înălțime are celebrul actor american, Danny DeVito

Ce făcea actorul Danny DeVito înainte să devină celebru

Danny DeVito lucrează în industria filmului de aproximativ cinci decenii. Potrivit sursei citate, actorul are o avere estimată la aproximativ 90 de milioane de dolari. Evident, el a câștigat banii datorită filmelor și a emisiunilor sale de televiziune. Cu toate acestea, înainte de a devenit celebru, Danny DeVito a avut un job puțin mai neobișnuit.

Multe vedete de la Hollywood au avut cariere complet diferite înainte de a deveni actori. Ei bine, la fel au decurs lucrurile și în cazul lui Danny DeVito nu era diferit. Când avea 19 ani, Se pare că celebrul actor de la Hollywood a lucrat pentru sora sa (Angie) într-un salon de înfrumusețare. Ba chiar mai mult de atât, Angie i-ar fi plătit chiar și un curs într-o școală de frumusețe actorului.

Danny DeVito și-a cunoscut soția la filmări

Ei bine, actoria i-a adus lui Danny DeVito posibilitatea de a-și cunoaște marea iubire. Acesta și-a întâlnit soția (Rhea Perlman), în 1971, când actrița l-a văzut pe platourile de filmare a piesei ”Shrinking Bride”. La scurt timp, cei doi s-au mutat împreună și și-au unit destinele în 1982, după 11 ani de relație. De-a lungul anilor, relația celor doi actori a avut și momente mai dificile.

Danny DeVito și Rhea Perlman au trei copii împreună. Primul lor copil, Lucy Chet DeVito s-a născut în 1983. O a doua fiică, Grace Fan DeVito, s-a născut în 1985. Iar în cele din urmă, Rhea și Danny au avut și un fiu în 1987, pe care l-au numit Jacob Daniel DeVito.