Home » Life & Style » Știri mondene » Povestea dramatică a lui Loni Willison, modelul care cotrobăie prin gunoaie. Cum a ajuns de la soția unui star celebru la om al străzii

Povestea dramatică a lui Loni Willison, modelul care cotrobăie prin gunoaie. Cum a ajuns de la soția unui star celebru la om al străzii

Cojocaru Cristian / 23.08.2021, 18:07
Povestea dramatică a lui Loni Willison, modelul care cotrobăie prin gunoaie. Cum a ajuns de la soția unui star celebru la om al străzii

Modelul din SUA care în urmă cu câțiva ani era unul dintre cele mai bine cotate și totodată soția unui star de Hollywood a ajuns să cotrobăie prin gunoaie. Află cum a ajuns Loni Willison în această situație.

Modelul a ajuns să cotrobăie în gunoaie

Blonda Loni Willison era una dintre cele mai dorite femei de către bărbații ponteți fianciar în urmă cu câțiva ani. Acum, ajunsă la vârsta de 38 de ani, chiar dacă faima i-a surâs cândva, a ajuns să mănânce din gunoaie și să doarmă pe străzi. Fotomodelul s-a născut în California și a ajuns ca în anul 2012 să se căsătorească cu unul dintre protagoniștii Baywatch, Jeremy Jackson. La acea vreme nimeni nu se aștepta ca aceasta să ajungă peste ani într-o stare deplorabilă.

Doi ani a durat căsnicia celor doi, după care au decis să divorțeze. De-a lungul timpului, cei doi au avut mai multe conflicte din cauza faptului că Loni era dependentă de alcool și de droguri. Jeremy la rândul său a avut în trecut de-a face cu legea din cauza stupefiantelor, acesta fiind acuzat de consum de metamfetamină, lucru care l-a ținut în spatele gratiilor 90 de zile.

În anul 2014, fotomodelul a lansat un nou scandal după ce a chemat poliția, afirmând că soțul său a agresat-o fizic. La acea vreme, Loni Willison îl acuza pe soțul ei că i-ar fi rupt două coaste, însă în procesul de divorț aceasta a renunțat la acuzații pentru a nu-l vedea pe starul hollywoodian din nou în spatele gratiilor.

„Mi-au trebuit peste două luni să mă recuperez. Am fost nevoită să renunț la meseria de fotomodel și să apelez la chirurgie plastică pentru a-mi reveni. Nu l-am raportat când m-a atacat pentru că eram speriată. Nu am vrut să-i fac și nici nu am vrut să ajungă la închisoare“, a povestit Loni, pentru Daily Mail.

modelul cotrobăie gunoaie
Modul in care arata acum fostul fotomodel este inimaginabil

Divorțul i-a adus declinul celei care altădată defila pe catwalk

Divorțul celor doi a reprezentat și începutul sfârșitului lui Loni Willison. Lucrând ca asistentă într-un centru de chirurgie estetică, aceasta a suferit o cădere psihică în anul 2016. La scurt timp și-a pierdul locul de muncă, apartamentul pe care îl deținea, precum și autoturismul, ajungând pe străzi.

Aceasta a continuat să consume droguri, luptându-se cu dependența de metamfetamină și alcool care, se pare că au câștigat de fiecare dată în fața ei. Cei din jurul modelului au încercat să o ajute pe aceasta însă Loni a refuzat orice ajutor venit din partea apropiaților. În anul 2018, Loni Willison a dispărut fără urmă, iar mulți credeau că a decedat. Reporterii de la The Mail au găsit-o în cele din urmă, în același loc: pe străzile din America, vorbind cu aceasta despre actuala sa viață.

„Mai mereu sunt jefuită. Sunt nevoită să fiu cât mai murdară pentru ca nimeni să nu mă atace. Cu cât miros mai urât, cu atât atrag mai puțini oameni care să mă jefuiască. Am fost nevoită să mă tund scurt și să nu mai am grijă de mine pentru a nu risca să fiu violată!“, a povestit fostul fotomodel.