Home » Life & Style » Știri mondene » Prima vedetă din România care și-a pus silicoane. Ce se întâmplă cu ea astăzi FOTO

Prima vedetă din România care și-a pus silicoane. Ce se întâmplă cu ea astăzi FOTO

Alexandru Cazacu / 26.07.2021, 11:41

Nu mulți sunt cei care știu că prima vedetă din România care și-a pus silicoane este o cunoscută cântăreață de muzică populară. În următoarele rânduri vă vom spune despre cine este vorba și ce se întâmplă acum cu ea.

Prima vedetă din România care și-a pus silicoane

După cum spuneam, prima vedetă din România care și-a pus silicoane este o cântăreață de muzică populară. În urmă cu nu mai puțin de 30 de ani, solista a avut curajul să apeleze la o astfel de intervenție chirurgicală.

Mai exact, este vorba despre Nicoleta Voica care a hotărât să facă o schimbare și a făcut primul pas spre lumea ”frumuseții la bisturiu”. Ei bine, la vremea respectivă această intervenție nu era chiar atât de ușoară sau accesibilă precum e astăzi, iar cântăreața a trebuit să plece peste hotare pentru a-și pune silicoane. În plus, vedeta a fost nevoită să scoată din buzunare și o sumă destul de mare pentru operație.

Motivul pentru care cântăreața de muzică populară a luat această decizie

În cadrul unui interviu, Nicoleta Voica explica că nu era mulțumită de sânii săi, pe care îi considera prea mici. Așadar, artista a luat avionul spre Statele Unite și a scos din buzunar nu mai puțin de 2.000 de dolari pentru operație. La vremea respectivă, În România nici măcar nu era posibilă o astfel de intervenție chirurgicală.

Prima vedetă din România care și-a pus silicoane
Prima vedetă din România care și-a pus silicoane

”Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat.

Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie”, spunea artista, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, cântăreața a atras astfel atenția asupra faptului că implanturile sunt un subiect care trebuie tratat cu seriozitate și le recomanda femeilor interesate să se informeze bine înainte de a ajunge pe mâna chirurgilor.

Nicoleta Voica, mireasă la 62 de ani

Anul trecut, Nicoleta Voica s-a măritat cu alesul inimii sale, cel despre care spunea că este bărbatul pe care l-a așteptat multă vreme. Se pare că cei doi se cunoșteau de mai bine de 30 de ani, dar povestea de dragoste a începea de doar câteva luni.

Așadar, după o relație de 9 luni, cei doi au hotărât să se căsătorească. Bărbatul care a reușit să îi fure inima cântăreței este profesorul de fizică Alin Bagiu. Cu 16 ani mai tânăr ca solista, Alin a activat pentru o perioadă și în Ansamblul ”Doina Timișului“. Se pare că modul prin care Alin a reușit să o cucerească pe Nicoleta Voica a fost atunci când i-a recitat solistei o poezie emoționantă despre mamă, spun cei de la click.ro.