Home » Life & Style » Știri mondene » Ținuta în care Andra își ia copiii de la școală. Cum a fost filmată pe stradă soția lui Cătălin Măruță

Ținuta în care Andra își ia copiii de la școală. Cum a fost filmată pe stradă soția lui Cătălin Măruță

Redactia Știri / 11.06.2024, 11:36

Ajunsă la aproape 38 de ani, vârstă pe care o va împlini spre sfârșitul lunii august, Andra este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute, apreciate și talentate cântărețe din România.

Iubită de o țară întreagă, artista face parte și din juriul emisiunii Românii au Talent, fiind văzută destul de des la PRO TV. Însă Andra a început să fie și foarte activă pe rețelele de socializare, unde are milioane de fani.

Zilele trecute, atât David, cât și Eva, cei doi copii pe care Andra îi are cu prezentatorul Cătălin Măruță, au postat pe Instagram niște filmulețe în care apar alături de mama lor.

Andra, zeci de mii de vizualizări pe Instagram

Filmată pe stradă, în timp ce își ia copiii de la școală, Andra a reușit să atragă atenția nu doar prin atitudinea ei, ci și prin ținuta pe care o poartă.

Văzută de multe ori în pantaloni sau în rochii foarte lungi, de această dată Andra a ales o ținută destul de scurtă, dacă ținem cont de hainele pe care le poartă ea de obicei: artista a apărut într-o rochie care se termina deasupra genunchilor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta)

Vremea foarte caldă de afară, care a pus stăpânire pe România în ultima perioadă, pare că a făcut-o și pe Andra să apeleze la ținute cât mai scurte, iar filmulețele postate de Eva și David Măruță au adunat rapid zeci de mii de like-uri pe Instagram.

„Te iubesc! În fiecare zi abia aștept să te văd după școală”, a scris Eva Măruță în dreptul clipului video.

În schimb, David Măruță s-a rezumat la a pune doar o inimioară în descrierea de pe Instagram. Însă peste filmuleț a scris câteva cuvinte: „Momentul preferat al zilei: Când vine mama să ne ia de la școală”!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Maruta (@marutadavid)