Unde lucrează iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu. Timp de 3 ani au avut o relație la distanță

de:
02 05. 2022, 13:28
Unde lucrează iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu

Zâna surprizelor de la TVR trăiește, de mai bine de trei ani de zile, o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Recent, Andreea Marin a dezvăluit unde lucrează iubitul ei și de ce au fost nevoiți să stea și despărțiți o bună perioadă de timp.

Cu ce se ocupă iubitul Andreei Marin

Frumoasa prezentatoare TV are la activ trei căsnicii, toate culiminând cu divorț. Dar se pare că de data asta, Andreea Marin a reușit să își găsească bărbatul potrivit. De peste trei ani de zile se iubește cu Adrian Ionuț Brâncoveanu și se declară extrem de fericită alături de el. În vârstă de 37 de ani, bărbatul este originar din Focșani, acolo unde părinții lui dețin mai multe proprietăți cu vie și livadă.

Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit publicului unde lucrează iubitul ei, Adrian. În momentul de față, el este angajat al Ministerului Afacerilor Externe. Vreme de mai mulți ani, Adrian Brâncoveanu a muncit în Africa, dar acum s-a întors în România pentru a-și face un viitor alături de Andreea Marin.

„A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări.

Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman. Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate.”, a dezvăluit Andreea Marin, pentru okmagazine.ro.

Andreei Marin, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Cei doi nu se grăbesc să se căsătorească

Întrebată ce anume s-a schimbat în viața ei de când l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a dezvăluit că foarte multe lucruri. A venit cu un suflu nou, cu chef de viață și multă putere de a o susține. Vedeta a spus că până acum era genul de om care oferea toată susținerea sa persoanelor din jur, ea primind prea puțină.

În schimb, acum lucrurile stau altfel și spune ea, simte pe pielea ei ce înseamnă „această frumoasă susţinere a partenerului de viaţă în toate şi contează foarte mult”.

Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta Zână de la TVR spune că nu mai are de gând să se grăbească să facă pasul mare. Se bucură de frumoasa poveste de iubire pe care o trăiește și nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

„Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire. Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu”, a mai spus Andreea Marin.