Home » Life & Style » Știri mondene » Vedete din România care au fost cerute în căsătorie, în 2021. De ce surpriză uriașă a avut parte Anda Adam. FOTO

Vedete din România care au fost cerute în căsătorie, în 2021. De ce surpriză uriașă a avut parte Anda Adam. FOTO

Alexandru Cazacu / 29.10.2021, 11:28

Se pare că anul 2021 a fost benefic în ceea ce privește viața sentimentală a vedetelor din țara noastră. Află în continuare ce vedete din România au fost cerute în căsătorie în acest an. Anda Adam a avut parte de o surpriză de proporții.

Vedete din România care au fost cerute în căsătorie, în 2021

Cererea în căsătorie este un moment foarte important atât pentru cel care face acest lucru, cât și pentru cel care urmează să răspundă marii întrebări, iar vedetele nu fac excepție de la această regulă. Noi vă vom spune astăzi ce vedere din România au fost cerute în căsătorie în 2021 și cum s-au desfășurat fericitele evenimente.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Nu cu mult timp în urmă, îndrăgitei cântărețe i s-a pus marea întrebare. Florin Popa, iubitul artistei, și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie. Ei bine, evenimentul deosebit a avut loc doar cu câteva zile în urmă, iar Florin a primit mult așteptatul ”DA”. Fericită până la culme, Nicole Cherry le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare imagini cu inelul de logodnă.

Cererea în căsătorie a venit cu puțin timp înainte ca Nicole și Florin să devină părinți. Artista este însărcinată și va naște în luna decembrie, potrivit viva.ro.

Anda Adam: ”unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”

Pentru cine nu știa acest lucru, Yosif Eudor Mohaci este iubitul Andei Adam. Acesta a cerut-o în căsătorie pe artistă într-un cadru de vis, în Cappadocia. Mai exact, în timpul unei vacanțe surpriză în Turcia, pregătită chiar de Yosif, Anda Adam a spus ”DA”. Artista a povestit cum s-a desfășurat evenimentul și susține că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa.

”Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta, a spus Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

Vedete din România care au fost cerute în căsătorie, în 2021
Vedete din România care au fost cerute în căsătorie, în acest an – Anda Adam

Cum a fost cerută în căsătorie Carmen Negoiță

Printre vedetele care au fost cerute în căsătorie în acest an se numără și Carmen Negoiță. În urmă cu aproximativ o lună de zile, în cadrul emisiunii ”Bravo, ai Still!”, vedeta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de politicianul Cătălin Boboc chiar de ziua ei. Ba chiar mai multe de atât, ea le-a arătat juraților emisiunii inelul de logodnă primit. De asemenea, ea a povestit și cum a fost cerută de soție. Cei doi sunt împreună din luna aprilie a acestui an.

”Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo șapte cutiuțe de diferite mărimi si la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul”, a spus Carmen Negoiță.