Home » Life & Style » Timp liber » 6 lucruri despre Carla’s Dreams pe care orice fan ar trebui să le știe. De ce nu-și dezvăluie de fapt identitatea

6 lucruri despre Carla’s Dreams pe care orice fan ar trebui să le știe. De ce nu-și dezvăluie de fapt identitatea

Manolică Anca / 30.09.2021, 11:31
6 lucruri despre Carla’s Dreams pe care orice fan ar trebui să le știe. De ce nu-și dezvăluie de fapt identitatea

Carla’s Dreams rămâne în continuare o apariție fascinant! Și asta nu doar grație măștii la care nu renunță, ci pentru că evită mereu să dea detalii din viața privată a componenților trupei, mai ales a solistului formației. Iată câteva lucruri despre Carla’s Dreams pe care orice fan ar trebui să le știe.

Totul despre fascinanta trupă Carla’s Dreams

Au lansat piese cu Delia, Inna, Loredana, Antonia şi au înregistrat un succes fulminat atât în România, cât şi în Moldova, ţara lor de origine. Melodiile lor sunt fredonate de mic și mare, oameni de aici și de peste hotare. Însă, încă de la început, trupa Carla’s Dreams a fost învăluită în mister, iar solistul a refuzat multă vreme să îşi facă publică identitatea.

Deşi jurnaliştii de peste hotare par să îi fi aflat secretul, el a explicat motivele pentru care preferă să rămână anomin. Află, în rândurile de mai jos, câteva lucruri despre Carla’s Dreams pe care orice fan ar trebui să le știe.

1. Carla’s Dreams s-a lansat în România în anul 2013, alături de INNA, cu piesa „P.O.H.U.I.”. A fost prima melodie de succes, un hit care a fost fredonat de absolut toată lumea, adunând milioane de vizualizări pe Youtube.

2. Ideea proiectului „Carla’s Dreams” a venit de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre. Numele acestuia în original este Karla. Mai mult, cuvântul „Carla” este un acronim, al cărei semnificație este ştiută numai de trupă.

3. Identitatea solistului trupei a fost un subiect de mare interes încă de la înființarea grupului. În 2012, în cadrul unei emisiuni, s-a lansat ipoteza că solistul ar fi Andrei Țăruș, fost membru al trupei „In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova.

Andrei Țărus - Carla’s Dreams
Andrei Țărus – Carla’s Dreams

Machiajul este ales în funcție de starea de spirit

3. Alegerea machiajului este diferită de fiecare dată și se face în funcție de starea de spirit a membrilor trupei. Pentru aceștia, pictatul pe față ca o măsură de ascundere a identității nu a fost o opțiune, ci a fost singura metodă prin care să își poată păstra anonimatul și să limiteze expunerea personală.

4. De obicei, solistul trupei, îndeosebi, își alege singur modelul de machiaj, dar nu exclude nici propunerile și sfaturile pe care le primește de la make-up artistul cu care lucrează. Spune el, este nevoie de aproximativ o oră pentru a acoperi întreg chipul de culoare sau de numai 30 de minute dacă artistul își face singur machiajul.

Îndepărtarea acestuia durează ceva mult mai puțin, astfel că juratului de la SuperStar România îi ia 10 minute pentru a scăpa de „mască”. Produsele de demachiere pe care le folosește sunt bio, profesionale și nu afectează tenul, spune el.

5. Componenții trupei spun mereu că nu le place să audă sintagma „fani” deoarece consideră că este adresare distantă şi impersonală.

6. Motto-ul trupei este „Never explain, never complain”, iar îndemnul pentru toată lumea este: „Nu ascultați sfaturi de la oamenii de la care nu ați cerut sfaturi”.

Solistul trupei Carla’s Dreams
Solistul trupei Carla’s Dreams

De ce nu-și dezvăluie de fapt identitatea

Carla’s Dreams a dezvăluit motivul pentru care nu dorește să își dezvăluie identitatea. Juratul de la SuperStar România, show-ul difuzat la Pro TV, se ascunde în spatele unei măști încă de la debutul în industria muzicală, acum mai bine de nouă ani. Artistul a dezvăluit de ce preferă să se afișeze cu mască, hanorac și ochelari de soare.

Acesta susține că nu el este cel faimos, ci proiectul muzical. „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Cântărețul a mai spus că se bucură de propriile piese și nu simte nevoia să le spună tuturor că el se află în spatele proiectului Carla’s Dreams. Așadar, el a dat de înțeles că nu va face niciodată asta. Sigur, în fața apropiaților apare nemachiat, se bucură de succesul lui și fără mască.

„Nu este doar despre succes”„Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a mai spus Carlas Dreams, într-un interviu pentru VIVA!.