Home » Life & Style » Timp liber » Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10, la Antena 1. Anunțul oficial

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10, la Antena 1. Anunțul oficial

Manolică Anca / 10.08.2022, 15:00

Sezonul 10 al celui mai iubit show de cooking din România vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. Din toamnă, trioul de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va apărea la Antena 1 într-un decor nou, special creat pentru a marca decada de succes.

Chefi la Cuțite, sezonul 10, începe din toamnă, la Antena 1

Vești bune pentru fanii emisiunii Chefi la Cuțite. Sezonul cu numărul zece aduce o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru cei trei chefi. Marea revenire a maeștrilor bucătăriei aduce multe nouțăți care vor adăuga savoare rețetei deja consacrate a celebrului show culinar.

Sezonul 10 Chefi la cuțițe va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou, care a fost creat special a marca decada de succes a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Aceștia sărbătoresc 10 ani de când fac istorie cu cel mai iubit show culinar din România, ocazia perfectă pentru a dechide ușile unei noi „case”, în care se vor da cele mai grele bătălii în ale măncării.

Noul sezon se mută în „casă” nouă

Noul platou, care împrospătează estetica show-ului, venind cu o grandoare și strălucire potrivită pentru un sezon de excepție, este cadoul aniversar pentru cei trei Chefi, de care se bucură, totodată, și concurenții.

Noul decor din sezonul 10 Chefi la Cuțite
Noul decor din sezonul 10 Chefi la Cuțite

Și decorul din toate zonele de desfășurare a show-ului s-au schimbat: de la platoul în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor. Au fost pregătite până în cele mai mici detalii, lucru ce i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați.

„Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește! Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt. Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință.

S-a schimbat platoul, avem alt decor și multe alte nouțăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi. În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare”, a spus Chef Sorin Bontea.

„Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu, potrivit unui comunicat oficial Antena 1.

Și în acest sezon se va păstra rivalitatea, atât pe platoul de filmare, cât și la bancurile de lucru, fiind, poate, la cote și mai înalte, având în vedere că în joc se va afla trofeul sezonului aniversar.

Până la acest moment, conducător în clasamentul sezoanelor este Chef Sorin Bontea, care și-a adjudecat patru victorii, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, care are trei victorii, și Chef Florin Dumitrescu, cel care a câștigat de numai două ori.