Home » Life & Style » Timp liber » Care este de fapt nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Mulți au rămas surprinși când au aflat

Care este de fapt nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Mulți au rămas surprinși când au aflat

Alexandru Cazacu / 08.09.2021, 12:33
Care este de fapt nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Mulți au rămas surprinși când au aflat

Deși mulți dintre noi am putea crede că Harry sau William sunt nepoții preferați ai suveranei Marii Britanii, se pare că realitatea este cu totul și cu totul diferită. Majestatea Sa are un nepot preferat însă nu este unul din cei doi. Află în continuare, pe cine adoră cel mai mult Regina Elisabeta.

Care este de fapt nepotul preferat al Reginei Elisabeta

Mai exact, preferata Reginei Elisabeta este Lady Louise Windsor, fiica prințului Edward și a prințesei Sofia. Se pare că aceasta îi amintește reginei de cum era ea în tinerețe. Ba chiar mai mult de atât, amândouă împărtășesc o mare pasiune pentru cai.

Lady Louise s-a născut pe 8 noiembrie 2003, fiind primul copil al prințului Edward, contele de Wessex și al contesei de Wessex, Sofia. De asemenea, ea este a 15-a în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Potrivit experților regali, regina este extrem de apropiată de nepoata sa.

”Cu siguranță, Lady Louise este preferată a reginei, iar aceasta poate avea un rol important în familia regală în viitor. Majestatea sa vede foarte des cu Edward și Sophie și copiii acestora la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc în apropiere, la Bagshot Park.

Regina este foarte apropiată de prințesa Sophie și a existat întotdeauna o legătură între ele, mai ales că Sophie aproape a murit naștere, iar Louise a avut a rămas cu o problemă la ochi. Cu toate acestea, ea a crescut și a devenit o tânără minunată și inteligentă, iar Regina o adoră”, spune expertul regal, Phil Dampier, potrivit The Sun.

Lady Louise, nepoata preferată a Reginei Elisabeta
Lady Louise este nepoata preferată a Reginei Elisabeta / Foto miror.co.uk

Regina Elisabeta este mai apropiată de Lady Louise decât de ceilalți nepoți ai săi

Totodată, expertul regal susține că Regina Elisabeta este mai apropiată de Lady Louise Windsor decât de Harry, William, Eugenie sau Beatrice. Se pare că în multe privințe, regina este mai aproape de Louise și de fratele ei James, mai ales că sunt doar rude și încă nu au roluri majore în familia regală.

”Harry și Meghan au plecat, iar William și Kate locuiesc în Norfolk în cea mai mare parte a timpului, fiind ocupați cu îndatoririle lor. Așadar, atunci când vine vorba de relaxare, Regina se mai mult cu familia de Wessex ”, adaugă expertul.

Cadoul prințului Philip pentru nepoata sa

Nu doar Regina Marii Britanii este foarte apropiată de Lady Louise, Chiar și bunicul său, Prințul Philip, a fost foarte apropiat de ea. Ba chiar mai mul de atât, el i-a lăsat un cadou special în testament. La fel ca și nepoata sa, Philip era foarte pasionat de cai, așadar, Ducele de Edinburgh i-a lăsat lui Lady Louise cei doi ponei ai săi și trăsura, care a putut fi văzută la înmormântarea lui.

Totodată, autorul regal a precizat faptul că ”Regina Elisabeta a fost încântată” că soțul său i-a lăsat poneii și trăsura lui Lady Louise, care va continua tradiția din familia regală a Marii Britanii, deoarece este cunoscut deja faptul că Majestatea Sa iubește enorm caii.